Anne Perttilälle SPR:n ensiavun huomionosoitus !

Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
"Anne Perttilä vastaanottamassa ensiavun huomionsoitusta."
Marika Ketomäki
Kuvaaja: Marika Ketomäki
"SPR:n pronssinen kunnialaatta"
Marika Ketomäki
Kuvaaja: Marika Ketomäki
"Kakkukahveilla"

Punainen Risti pyrkii kaikissa oloissa lievittämään ihmisten kärsimyksiä ja suojelemaan elämää ja ihmisarvoa.

Suomen Punainen Risti on myöntänyt  8.9.2012 osastomme jäsenelle Anne Perttilälle ensiavun huomionosoituksena SPR:n prossisen kunnialaatan. Huomionosoitus myönnetään tunnustuksena esimerkillisestä ja ansioituneesta ensiavun annosta.

Opettaja Anne Perttilä esti ripeällä, rauhallisella ja asiantuntevalla toiminnalla lapsen tukehtumisen. Anne oli käynyt SPR:n ensiapukurssin ja toimintaohjeet olivat tuoreessa musitissa.

SPR:n Helsingin ja Uudenmaan piiristä huomionosoitusta olivat jakamassa perjantaina 28.9.2012  Hilda Käkikosken ala-asteella piirin puheenjohtaja Harri Kainulainen ja ensiapukoulutuksen päällikkö Mirja Sjöberg ja paikallisesta Lapinjärven osastosta puheenjohtaja Mauri Hokkanen ja ensiapuryhmänjohtaja Marika Ketomäki.  Annelle luovutettiin ensiavun huomionosoituksena prossinen kunnialaatta ja kunniakirja. Osasto halusi onnitella Annea myös ensiapulaukulla.

Huomionsoituksen jakotilaisuuteen osallistuivat koko ala-asteen oppilaat ja henkilökunta. Opettajat ja lapset olivat valmistelleet ihania musiikkiesityksiä ja pieniä puheita tilaisuuden kunniaksi. Lopuksi nautittiin osaston tarjoamat makoisat kakkukahvit kutsuvieraiden ja koko koulun voimin.

Lämpimät onnittelut Annelle ripeästä toiminnasta ja kiitos koululle järjestelyistä!