Ajankohtaista

  **Ystävänpäivä ja SPR liitetään helposti yhteen.Vapaaehtoisina toimiville se ei ole vain yksi päivä, vaan jokainen päivä on ”ystäväpäivä”. Toteutamme ajatusta monilla eri toimintamuodoilla.Ystävänpäivä terveyspisteessäSPR:n Turun osastolla Ystävänpäivää vietetään jo perjantaina 13.2. klo 9-12 terveyspisteen merkeissä.  Tällöin tuplamiehityksellä mitataan verenpaineita ja verensokeria ja Turun kaupungin muistikoordinaattori Silja Ojala vastaa muistiin liittyviin kysymyksiin. Kaikille kävijöille tarjotaan kakkukahvit.  JOULU'

                                 

 

DIGIAPU on aloittanut toiminnan keväällä 2022 ja jatkuu 1. helmikuuta 2023!
Tule mukaan kerhoon oman älylaitteesi kanssa ja kysele juuri sinua askarruttavia kysymyksiä. 
Kerho kokoontuu kahden viikon välein keskiviikkoisin klo 12 osastolla (Kauppiaskatu 12 A, 2. krs).

 

 
Henkilökohtaisista ystävistä on valtavasti pulaa, ystävää odottaa yli kuusikymmentä eri-ikäistä ja -taustaista naista ja miestä eri puolilla Turkua! Ystävää tavataan omien aikataulujen mukaan noin pari kertaa kuukaudessa, vaikkapa jutustelun, kahvittelun tai ulkoilun merkeissä.
 
Saattajien joukkoon kaivataan lisävahvistusta, sekä miehiä että naisia, ympäri Turkua, erityisesti Länsikeskus-Runosmäki, Perno-Pansio suunnilta sekä Lauste-Varissuo suunnalta. Tämä toiminta on keikkaluontoista, sitoutua ei tarvitse kuin yhteen keikkaan kerrallaan, teetpä sitten keikan kerran viikossa tai kerran vuodessa!
 
Myös vanhainkodeissa tapahtuviin ulkoilutustuokioihin kaivattaisiin lisää vapaaehtoisia, se on myös kertaluonteista hommaa eikä vaadi pitempiaikaista sitoutumista.
 
Monenlaiseen muuhunkin toimintaan voit tulla mukaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä ja kysy lisää!
 
ystavatoiminta(at)sprturku.fi
 
Ystäväkursseja löydät täältä: https://oma.punainenristi.fi/event/14630
 
 
 
 
 
 

 Paketoim**********************

 **********  ''''