Ajankohtaista

  **Ystävänpäivä ja SPR liitetään helposti yhteen.Vapaaehtoisina toimiville se ei ole vain yksi päivä, vaan jokainen päivä on ”ystäväpäivä”. Toteutamme ajatusta monilla eri toimintamuodoilla.Ystävänpäivä terveyspisteessäSPR:n Turun osastolla Ystävänpäivää vietetään jo perjantaina 13.2. klo 9-12 terveyspisteen merkeissä.  Tällöin tuplamiehityksellä mitataan verenpaineita ja verensokeria ja Turun kaupungin muistikoordinaattori Silja Ojala vastaa muistiin liittyviin kysymyksiin. Kaikille kävijöille tarjotaan kakkukahvit.  JOULU'

Punaisen Ristin päivittyvä ohje koronaviruksesta vapaaehtoisille:
 
Ajankohtaisin tieto koronaviruksesta ystävätoiminnan vapaaehtoisille:
 
 

Punaisen Ristin Turun osaston terveys- ja hyvinvointitoiminnan kaikki toiminnot ja tapahtumat on peruttu koko kevätkauden osalta. Myös osaston toimisto Kauppiaskadulla on suljettuna.

Punainen Risti järjestää koronapandemian aikana erilaisia koulutuksia verkossa. Lue lisää koulutuksista: 

https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/

 

 

 

 

 
 
Henkilökohtaisista ystävistä on valtavasti pulaa, ystävää odottaa yli kuusikymmentä eri-ikäistä naista ja miestä eri puolilla Turkua! Ystävää tavataan omien aikataulujen mukaan noin pari kertaa kuukaudessa, vaikkapa jutustelun, kahvittelun tai ulkoilun merkeissä.
 
Saattajien joukkoon kaivataan lisävahvistusta, sekä miehiä että naisia, erityisesti Länsikeskus-Runosmäki suunnalta sekä Lauste-Varissuo suunnalta. Tämä toiminta on keikkaluontoista, sitoutua ei tarvitse kuin yhteen keikkaan kerrallaan, teetpä sitten keikan kerran viikossa tai kerran vuodessa!
 
Myös vanhainkotiulkoilutuksiin kaivattaisiin lisää vapaaehtoisia, se on myös kertaluonteista hommaa eikä vaadi pitempiaikaista sitoutumista.
 
Monenlaiseen muuhunkin toimintaan voit tulla mukaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä ja kysy lisää!
 
ystavatoiminta(at)sprturku.fi
 
 
 
 
 
 
 
 

 Paketoim**********************

 **********  ''''