Tampere Monikulttuurisuustoiminta

Toiminnan tavoitteena on luoda mahdollisuuksia erilaisten ihmisten ja kulttuurien tasavertaiseen kohtaamiseen ja tukea maahanmuuttajia heidän kotoutumisessaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Haluamme edistää ihmisten välistä ymmärrystä, ystävyyttä ja yhteistyötä.

Toimintaamme voi osallistua omien toiveiden mukaan säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Kaikenlaisille taidoille kahvinkeitosta kuvankäsittelyyn on tarvetta – voit käyttää omia vahvuuksiasi tai tulla mukaan oppimaan uutta.

*** Osa ryhmän aineistoista ja materiaaleista on nähtävissä vain jäsenille. Luo omat tunnukset (Etunimi Sukunimi) tai kirjaudu sisään ja pyydä pääsyä ryhmään. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle. ***

Tampereen osaston monikulttuurinen toiminta on alkanut jo vuonna 1993 kansainvälisen kohtaamispaikan perustamisella. Tukea toimintaan saatiin Tampereen kaupungin kulttuurilautakunnalta, joka mahdollisti toiminnan käynnistämisen myöntämällä varat tilavuokriin. Vuonna 2000 kansainvälinen kohtaamispaikka siirtyi Tampereen osastolta Tampereen kaupungille ja maahanmuuttajien itsensä hoidettavaksi. Punaisen Ristin Tampereen osasto jatkoi monikulttuurisuustoimintaa vapaaehtoistoiminnan keskuksessaan Tampurissa.

Tällä hetkellä monikulttuurinen toiminta on vahvaa Tampereen osastossa. Toimimme vastaanottokeskuksissa, järjestämme kielikahviloita Tampereella ja meillä on myös ystävätoimintaa. Lisäksi vapaaehtoiset järjestävät erilaisia tapahtumia, tempauksia ja kursseja. Toiminta on kaikille avointa ja uudet vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita! Tutustu toimintaamme vasemmalla olevien linkkien avulla. Toiminnasta vastaa monikulttuurisuustoimikunta, josta voi myös lukea lisää Tietoa toiminnasta -linkin alta.

Liitetiedostot: 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on osa kansainvälistä Punaista Ristiä. SPR on julkisoikeudellinen avustus- ja vapaaehtoisjärjestö, jolla on toimintaa maamme jokaisessa kunnassa.

SPR Hämeen piiri vastaa Punaisen Ristin kotimaan toiminnan toteuttamisesta kolmen maakunnan (Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme) alueella. Hämeen piirin tehtävänä on tukea alueellaan olevaa 54 SPR:n paikallisosastoa, joissa tapahtuvaa vapaaehtoistoimintaa tukemaan haemme

NUORISOTOIMINNAN KEHITTÄJÄÄ

SUOMEN KIELEN ALKEET, JATKOKURSSI, ALKAA 22.1.2018
 
Tule mukaan oppimaan lisää suomea maanantaina 22.1.2018 kello 13.00
Kurssi on joka maanantai ja keskiviikko kello 13.00 - 14.30
Ilmoittaudu opettajalle ensimmäisen tunnin alussa.
 
Opettaja: Leena Karjalainen
Paikka: Suomen Punainen Risti, TAMPURI, Polttimonkatu 4. Soita ovikelloa.
Kurssi on maksuton. Lisätiedot: Tampuri, puh. 03 214 6905.
 
SPR Tampereen osasto etsii VAPAAEHTOISIA KIELIKAHVILAN VETÄJIÄ!

 

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.