Tampere Nuoret

Reddie Kids on tarkoitettu 7 - 12 - vuotiaille

Nuorisoryhmä on tarkoitettu13-17 –vuotiaille nuorille

Tervetuloa osastomme nuorisotoiminnan omille sivuille.

Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Nuorisotoimintaa Tampereella jo vuodesta 1962

Vuonna 1962 aloitti Tampereen osasto nuorisotoiminnan, jota oli ensimmäisen kerran jo1950-luvun puolivälissä yritetty herätellä henkiin. Tuolloin pääasiassa kerättiin kirjoja ja leluja sairaaloiden lapsipotilaille ja järjestettiin lastenjuhlia.

Nuorten kerho kokoontui kerran viikossa Suomen Punaisen Ristin toimistossa Varman talossa. Toiminta kohdistui ensiapuharrastukseen ja sosiaaliseen työhön. Jokaiselle kerholaiselle nimettiin oma vanhus, jonka luokse tehtiin tervehdyskäyntejä ja häntä saatettiin auttaa arjen pienissä askareissa.

Nuorten kerhoillat koostuivat esitelmistä, askartelusta ja seurapeleistä. Retkiäkin tehtiin ja osallistuttiin kesäleireihin. Ikäjakauma oli 11 – 20 vuoteen. Enemmistä kerholaisista oli tyttöjä.

Nuorisotyö alkoi selkiytyä ja vuonna 1963 asetettu nuorisotyövaliokunta ohjasikin nuorten huomion ensiaputoimintaan. Ensiapuryhmä Tampere III sai alkunsa. Nuorten ensiapuryhmä muutti 1970-luvun alkupuolella Liisankallion väestönsuojaan. Nuorten ensiapuryhmän ohella toimi myös ”nuoremmille nuorille” tarkoitettu ensiapukerho Pikkuoravat

Uutiset

Ei uutisia juuri nyt.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.