Kondoleansadresser

 

Kondoleansadresser med svensk text

 

PÅ GRUND AV CORONALÄGET KAN VI TYVÄRR INTE ERBJUDA ADRESSTEXTNING TJÄNSTEN JUST NU. RÖDA KORSET HAR SAMMA TJÄNST OCKSÅ VIA SIN NÄTBUTIK, GÅ TILL ADRESSEN PUNAISENRISTINKAUPPA.FI.

 

Adressen är ett finkänsligt och varmt sätt att komma ihåg och delta i de anhörigas sorg. Genom att köpa de här produkterna stöder du samtidigt Röda Korsets omfattande och mångsidiga verksamhet.

Kondoleansadresser finns i olika pärmmotiv.  Adressernas pris är 15 €/st.

I fall ni önskar kan vi sköta om textning och postning. Priset för adressen är då 28 €. Adresserna skickas som brev och levereras till mottagarens postlåda inom 4 arbetsdagar. Det är också möjligt att beställa en snabbare leverans som Postis Plus-märke-brev. Plus-försändelsen delas ut den andra arbetsdagen efter postningsdagen och dess utdelning till adressaten syns i Postis försändelseuppföljningen med koden som vi mejlar till beställaren. Tilläggspriset för Plus-märket är 1,50 €.

Adresserna finns att köpa på FRK Åbolands distrikt, Kaskisgatan 13 A, Åbo eller kan beställas per tfn: 020 701 2500 eller e-post: aboland@redcross.fi.

Alla adresser levereras i plastemballage med fyra olika innerblad. Du kan välja innerblad med det textalternativ som passar dig bäst. Adresserna har alla texten "Till minnet av". Snöre och kuvert ingår.

 

Adressalternativ

Text på pärmen: Varmt Deltagande

Text på pärmen: Varmt Deltagande

 
Kondoleansadresser med finsk text

Kondoleansadresser finns i 5 olika motiv.  Adressens pris är 15 €/st.

Adressalternativ

Tillfälligt slut!

Tillfälligt slut!