Nuori nuorelle -ystävätoiminta

Yhdessä stadissa: ystäviä ja hengailua!

Nuori nuorelle -ystävätoiminta tarkoittaa vapaaehtoisen ystävän tapaamista ja ryhmämuotoista toimintaa. Ystävää tavataan säännöllisesti ja yhdessä sovitaan, mitä tehdään. Hengailuilloissa vietetään aikaa yhdessä muiden nuorten aikuisten kanssa. Iltoja vetävät vapaaehtoiset ohjaajat. Ystävätoiminta on päihteetöntä. Lisää tietoa toiminnoista löydät näiltä sivuilta.

Nuorten ystävätoimintaa on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, mutta sitä suunnitellaan myös muualle Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella. Uusia vapaaehtoisia tarvitaan ystäviksi, ohjaajiksi, ystävävälittäjiksi, viestinnän osaajiksi ja toiminnan kehittäjiksi.

Yhdessä stadissa - nuori nuorelle - facebook-sivulta löydät tietoa nuorille ja nuorille aikuisille sopivistaa ilmaisista ja halvoista tapahtumista pääkaupunkiseudulla. Sivua ylläpitävät Punaisen Ristin ystävätoiminnan vapaaehtoiset ja työntekijät.

 

Oletko luotettavaa ystävää vailla tai tiedätkö jonkun ystävää kaipaavan nuoren?

Nuori nuorelle -ystävävälitys välittää ystäviä kavereita kaipaaville nuorille ja nuorille aikuisille. Saadakseen ystävän tulee olla yhteydessä ystävävälitykseen päivystysaikana maanantaisin klo 17–19 puh. 0400 380 558 tai sähköpostitse stadi-nunu(at)redcross.fi. Toiminta on suunnattu 18–29-vuotiaille nuorille, jotka asuvat pääkaupunkiseudulla.

Ystävät ovat 18–29-vuotiaita vapaaehtoisia, jotka on koulutettu Suomen Punaisen Ristin toimesta. Yhdessä ystävän kanssa sovitaan, mitä tehdään ja minä ajankohtina tapaamiset ovat. Lähtökohtaisesti ystävää tavataan puolen vuoden ajan, mutta senkin jälkeen on mahdollista tavata, mikäli se sopii molemmille.

Ystävävapaaehtoisille viestimme toiminnasta Oman Punaisen Ristin vapaaehtoistietojärjestelmän kautta.
Liity NuNu-ystävävapaaehtoisten toimintaryhmään täältä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/groups/group/81

Otathan rohkeasti yhteyttä :)