Resurssikouluttajat

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela
"Kouluttajapäivät 01, 2020"

Resurssikouluttaja toimii työntekijän roolissa apuna ja  tukena valtakunnallisissa koulutuksissa kuten kouluttajakoulutus. Esimerkkejä tehtäväalueista;

•    Ohjaa ja vastaanottaa kouluttajaksi valmistuvien opetusnäytteitä
•    Toimii kouluttajana kouluttajakoulutuksen lähijaksoilla
•    Toimii verkko-opintojen ohjaajana kouluttajakoulutuksessa
•    
•    Toimii kouluttajakokelaan tukihenkilönä
•    Toimii palkattujen työntekijöiden tukena koulutuksen suunnittelu- ja organisointitehtävissä
•    Toimii kouluttajana henkilökunnan koulutuksissa
•    Toimii palkattujen työntekijöiden tukena koulutusaineistojen tuottamisessa

Tällä sivustolla tiedotetaan asioista, jotka koskevat ainoastaan resurssikouluttajia. Yleiset ja yhteiset kaikkia kouluttajia koskevat tiedot ja uutiset löytyvät sivustolta "Vapaaehtoiskouluttajat".

Uutiset

Järjestämme 14.6. klo 17:30-19 kotoutumisen tuen webinaarin, johon ovat tervetulleita vapaaehtoiset, vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet sekä työntekijät kaikilta toimialoilta.

Oma-tapahtuma löytyy täältä: https://oma.punainenristi.fi/event/15442 . Ilmoittautumiset Omassa 13.6.2022 mennessä.

 

(Webinaari järjestetään uudelleen syyskauden alussa 7.9.2022 klo 17:30-19. Tästä tulee mainos ja lisätietoa lähempänä, mutta voi merkitä jo kalentereihin!)

Pelastakaa Lapset verkkonuorisotalo Netari on avannut venäjänkielisen tukichatin lapsille ja nuorille. Tukichatin takana ovat suomalaiset venäjää osaavat koulutetut, luotettavat vapaaehtoiset ja työntekijät. Chat toimii verkkosivun kautta, joka tiistai ja torstai kello 17-20. Osoite on www.netari.fi/чат mutta chatin kotisivu löytyy myös pääsivun netari.fi kautta. Kaikki venäjää osaavat lapset ja nuoret ovat tervetulleita juttelemaan anonyymisti omista asioistaan, omilla ehdoillaan.

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela

Koronatilanteesta johtuen Kouluttajapäivät 2022 toteutuvat ETÄKOULUTUKSENA. Ennakkoilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu Loppiaiseen saakka. Ilmoittautuneet saavat 7.1.2022 linkin, jolla voi ilmoittautua vapaavalintaisiin työpajoihin. Kurssimaksuja ei etäkoulutuksista peritä. Alustava ohjelma liitteenä. Huomatkaa, että aikatauluihin saattaa tulla pieniä muutoksia. Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Kouluttajapaivat2022

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.