Resurssikouluttajat

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela
"Kouluttajapäivät 01, 2020"

Resurssikouluttaja toimii työntekijän roolissa apuna ja  tukena valtakunnallisissa koulutuksissa kuten kouluttajakoulutus. Esimerkkejä tehtäväalueista;

•    Ohjaa ja vastaanottaa kouluttajaksi valmistuvien opetusnäytteitä
•    Toimii kouluttajana kouluttajakoulutuksen lähijaksoilla
•    Toimii verkko-opintojen ohjaajana kouluttajakoulutuksessa
•    
•    Toimii kouluttajakokelaan tukihenkilönä
•    Toimii palkattujen työntekijöiden tukena koulutuksen suunnittelu- ja organisointitehtävissä
•    Toimii kouluttajana henkilökunnan koulutuksissa
•    Toimii palkattujen työntekijöiden tukena koulutusaineistojen tuottamisessa

Tällä sivustolla tiedotetaan asioista, jotka koskevat ainoastaan resurssikouluttajia. Yleiset ja yhteiset kaikkia kouluttajia koskevat tiedot ja uutiset löytyvät sivustolta "Vapaaehtoiskouluttajat".

Uutiset

Maaliskuun uutiskirje on vuoden ensimmäinen, ja siinä paneudutaan erityisesti 20-26.3. vietettävään Rasisminvastaiseen viikkoon ja muihin ajankohtaisiin maahanmuuttotyön asioihin. Uutiskirje avautuu PDF-muodossa ja sisältää selaimessa avautuvia linkkejä.

OBS. Det svenska nyhetsbrevet kommer att publiceras efter översättningen.

Punaisen Ristin maahanmuuttotyön uutiskirje (2.11.2022) on jälleen ilmestynyt, lue lisää alta ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

MIGRATIONSARBETETS NYHETSBREV Också på svenska!

Miten tuemme esimerkiksi Ukrainasta paenneita tai kuntaan saapuvia kiintiöpakolaisia kotoutumisessa? Mitä vapaaehtoiset voivat tehdä?

Webinaarissa SPR:n vapaaehtoiset eri puolilta Suomea kertovat millaista toimintaa osastoissa ja vastaanottokeskuksissa on järjestetty. Saamme tietää missä on onnistuttu Porissa, mitä on opittu Oulussa ja mitä tekivät vapaaehtoiset puutarhalla Pieksämäellä. Lisäksi esittelyssä on työkaluja vapaaehtoistoiminnan tueksi. Tule kuulemaan hyväksi havaituista malleista ja hakemaan ideoita toimintaan!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.