Österbottens svenska distrikt

Verksamheten vid Finlands Röda Kors är uppdelad i 12 distrikt och 500 lokalavdelningar. 

Finlands Röda Kors Österbottens svenska distrikt grundades 1934 och har som uppgift att stöda lokalavdelningarna och utbilda frivilliga till verksamheten i Österbotten. I Österbotten finns det 38 aktiva avdelningar där de frivilliga verkar, avdelningarna sträcker sig från Sideby i söder till Karleby i norr.

 

Medlemskap i Röda Korset säger mycket om dig. Du vågar ta ställning för det som är gott, du tror på den kraft som finns i medkänsla, handling och närvaro.  

Röda Korset finns ständigt närvarande som lokalt stöd och med en internationell beredskap att hjälpa överallt i världen. Du behöver inte rädda världen ensam.

Bli medlem! Välj det medlemskap som passar dig:

Du kan även ge ett medlemskap som gåva.

 

Lär Dig Första Hjälpen - På Röda Korsets Kurser!

Finlands Röda Kors är den ledande första hjälpen-utbildaren i Finland. Vi utbildar årligen tusentals människor i första hjälpen. Vi ordnar kurser i första hjälpen både på arbetsplatser och i våra egna kursutrymmen. Röda Korsets första hjälpen-kurser är olika långa och har olika fokus, men kärnan är densamma i alla kurser, att lära sig rädda liv!

 

Uutiset

Imorgon är  sista anmälningsdagen till organisationskursen 19.1.2013. Kursen riktar sig till avdelningens styrelsemedlemmar i första hand. Anmälningar till Malin sunabacka på malin.sunabacka@rodakorset.fi eller 050-566 2642.

Mera information om kursen hittar du under rubriken händelser...

FRK Österbottens svenska distrikts utrymmen har genomgått renovering under hösten 2012 och inviger nya  i början av 2013. Välkommen!

Ungdomsutskottet och På Flykt- ledarna uppmärksammade Världsaidsdagen genom en Flash mob i Rewell center i Vasa, därtill delades infomaterial och kondomer ut till förbipasserande. I Flash moben deltog även scenkonststuderande från Novia, som koreografer fungerade Francis Oyeyiola samt Carina Engström.

Mera information om dagen hittar du på vasabladet.fi, flash moben live kan du se här...

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.