Ensiapuryhmä

Mirja Bergström
Kuvaaja: Mirja Bergström
"Talvinen ulkoharjoitus 2012"

Ensiapupäivystysten tilaukset ealansivantaa@gmail.com

Harrastus, joka voi pelastaa henkiä

Ensiapuryhmässä 

  • saat ilmaista ensiapuopetusta

Ensiapukoulutus ja kokemus eivät ole välttämättömiä ryhmään liittymiseksi. Ryhmään voi tulla jokainen ensiavusta ja sen opettelemisesta kiinnostunut. Ensiapukursseja voi suorittaa myös osaston järjestämillä kursseilla.

  • opit uusia tietoja ja taitoja

Ryhmämme kokoontuu joka viikko tiistai-iltaisin oppimaan ja harjoittelemaan ensiapuryhmätoimintaan liittyviä asioita. Ensiavun lisäksi harjoittelemme mm. alkusammutusta (ensiapupäivystystilanteet), suunnistusta (kadonneen ihmisen etsintä), uimista (vesipelastus)... Ryhmäiltojen lisäksi koulutamme jäseniämme mm. SPR:n ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun erilaisilla kursseilla.

  • saat uusia ystäviä

Ryhmässämme on tällä hetkellä noin 40 aktiivista jäsentä, joista yhdessä ryhmäillassa on paikalla 10-20 henkilöä. Ikäjakaumamme on 16-70 vuotta. Jäsenemme edustavat lähes kaikkia ammattiryhmiä sairaanhoitajista insinööreihin. Uusilta jäseniltämme olemme saaneet usein kiitosta siitä, miten hyvin heidät on otettu toimintaan mukaan.

  • pääset mukaan moniin kiinnostaviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Saavutettuasi ensiapupäivystyksiin vaadittavan osaamistason pääset halutessasi ensiapupäivystäjänä erilaisiin tapahtumiin. Ensiapuryhmämme toimii aktiivisesti urheilu- ja muiden yleisötapahtumien, esim. konserttien, ensiapupäivystäjinä ja osaston erilaisissa toiminnoissa sekä keräyksissä.

  • pääset konkreettisesti auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä

Sen lisäksi, että autamme ihmisiä ensiapupäivystyksissä, avustamme viranomaisia tarvittaessa mm. suuronnettomuuksissa ja kadonneiden ihmisten etsinnöissä. Toiminta ensiapuryhmässä antaa uusia kokemuksia ja mahdollisuuden auttaa muita ihmisiä.

Lisätietoa ensiapuryhmän toiminnasta saat ealansivantaa@gmail.com

Ensiapuryhmätoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen - voit osallistua ryhmän toimintaan ja tapahtumiin niin aktiivisesti kuin itse haluat.