Nuorisoryhmä

NUORISOTOIMINTAA ALETAAN KÄYNNISTELEMÄÄN.

Hei nuoret, tulkaa mukaan nuorisoryhmätoimintaan. Kun saadaan tarpeeksi suuri ryhmä kasaan, aloitetaan toiminta. Ilmoittaudu toimistolle puh. 040-749 8264.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ensiavun nuoret Suomen Mestarit 2011

Voitokkaat nuoremme Tiina, Anni, Veera ja Laura tulivat SPR:n toimintaan mukaan noin 3,5 vuotta sitten. Kiinnostus heräsi kun silloiset osastomme nuorisoryhmän vetäjät Jonna, Piia ja Harriet kävivät tyttöjen koululla kertomassa uudesta SPR:n nuorten ryhmästä ja saivat oitis rekrytoitua innokkaat nuoret toimintaan mukaan.

Aluksi harjoiteltiin perusensiaputaitoja ja pian tytöt suorittivat EA1-kurssin ja myöhemmin EA2:n.

Nuoret sulautuivat hyvin Kajaanin osaston ea-ryhmän joukkoon ja olivat jo heti ensimmäisenä kesänä mukana päivystämässä erilaisissa tapahtumissa. Tytöt rekrytoivat myös kavereitaan mukaan toimintaan.

Talvella 2010 nuoret osallistuivat Oulun piirin järjestämiin SM-kisojen karsintoihin. He voittivat oman sarjansa ja saivat pääsylipun Ensiavun SM-kisoihin Lahteen 2011.

Tytöt kouluttautuivat Reddie Kids-ohjaajiksi ja pyörittivät lastenkerhoja vuoden päivät. Kerhon vetäminen oli tytöistä opettavaista ja hauskaa. Se huomattiin jopa piirin tasolla, sillä piirin nuorisotoiminnan vastaavalta tuli erinomaista palautetta tyttöjen luovasta ja innovatiivisesta tavasta vetää kerhoa.

Kerhojen ohella nuoret aloittivat valmistautumisen SM-kisoihin ja mukaan tuli myös miehistä voimaa, kun Tommi ja Ville liittyivät ryhmään. Ryhmäytyminen onnistui loistavasti ja harjoittelu lukio-opintojen ohessa tuotti tulosta Ensiavun nuorten sarjan SM:n kultamitalin muodossa.

Mestarien taustajoukkoina on kotiväen lisäksi häärinyt osaston pj Pirjo ja kisoissa huoltojoukkonakin toimineet etk:t Anneli ja Anna-Kaisa. Taustajoukkojen on helppo hymyillä, kun nuoret saivat ansaitusti voittopisteet kotiin ja erittäin positiivista palautetta reippaasta ja iloisesta meiningistä kisojen aikana.