Kaakkois-Suomi tiedottaa

"Osastoissa toteutetaan monenlaista toimintaa lähiyhteisön hyväksi. Hirvensalmella menossa ensiapukoulutus omaishoitajille. "
Sähköposti: 
piritta.keranen@redcross.fi

Tervetuloa ryhmään Kaakkois-Suomi tiedottaa. Ryhmä on aktivoitu käyttöön osaksi osastoille tärkeää tiedottamista ja paikaksi, mihin voidaan keskittää meidän piirin osastoille suunnattuja materiaaleja ja aineistoja. Ryhmään hyväksytään jäseneksi osastoissa luottamus- tai muissa avainvapaaehtoistehtävissä olevat.

Onko osastollasi jotain aineistoja, jotka haluatte jakaa yhteiseen käyttöön? Lähettäkää ne sähköpostilla: piritta.keranen@redcross.fi. Kyseessä voi olla esim. toimivaksi koettu toimintaidea, tapahtuma tai vaikka osaston esite. Pistetään hyvä kiertämään!

Uutiset

Alueelliset tapaamiset käynnistyvät viikolla 10 ti 5.3. Sysmällä ja Kouvolassa. Keskiviikkona 6.3. tavataan Kotkassa. Kierros huipentuu to 7.3. Lappeenrannan, Ristiinan ja Savonlinnan tapaamisiin.

Alueelliset osastotapaamiset on tarkoitettu kaikille osastojen luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille. Illoissa käsitellään ajankohtaisia asioita osastojen toiminnan kannalta. Osastotapaamiset tarjoavat myös oivan tilaisuuden tutustua naapuriosastojen vapaaehtoisiin ja suunnitella yhteisiä tapaamisia yms. alueella.

5. - 7.10. Imatralle kokoontuu iso joukko vpaaehtoisia koulutusasioiden äärelle Superkoulutusviikonloppuun! Tarjolla on monenlaista koulutusta, joista jokainen varmasti löytää itselleen mielenkiintoiset sisällöt. 

Koska viikonlopun toteutuminen varmistui ensimmäiseen ilmoittautumisaikaan mennessä, pystymme jatkamaan ilmoittautumisia! Eli jos vielä harkinnassa, ilmoittaudu 21.9. mennessä.

Lue lisää TÄSTÄ ja tule mukaan. 

Kaakkois-Suomen piirin tuorein järjestötiedote luettavissa: 
https://rednet.punainenristi.fi/node/3777

Onko osastollanne juttu tai toimintaidea jaettavaksi seuraavassa marraskuun numerossa? Laittakaa infoa: piritta.keranen @ redcross.fi 

Tapahtumat

12.10. - 17.11.2019
Sijainti:
Otavankatu 20, 50130, Mikkeli
16.11.2019
Sijainti:
., 33330, Tampere
18.11.2019
Sijainti:
Väihkyläntie 9, 19700, Sysmä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.