SPR monikulttuurisuuskouluttajat – FRK mångkulturutbildare

Tämä on monikulttuurisuuskouluttajien ryhmä, jossa on tietoa, materiaaleja ja ajankohtaisia uutisia.

Koulutusten materiaalit löytyvät vasemmalla olevan linkkivalikon kautta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksen materiaaleista jne. niin voit olla yhteydessä oman piirin monikulttuurisuustoiminnan tai koulutussuunnittelijaan tai keskustoimiston kotoutumistuen koordinaattoriin Emilia Fagerlundiin osoitteessa emilia.fagerlund(a)punainenristi.fi tai puhelimitse 0406471410.

**************************************************************

Det här är en grupp för alla Finlands Röda Kors mångkulturutbildare. Här finner du kursmaterial, information och aktuella nyheter.

Kursmaterialet hittar du från länklistan här på vänster sida.

Ifall du har frågor kring kursmaterialet etc. kan du vara i kontakt med mångkulturplaneraren i ditt eget distrikt eller integrationskoordinator Emilia Fagerlund på Centralbyrån: emilia.fagerlund@rodakorset.fi eller per telefon 0406471410.

Uutiset

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 4/2019 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 2/2019 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 1/2019 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.