Punaisen Ristin mobiilisovellus

  Lataa Punainen Risti -sovellus Android-laitteille Google Playsta

  Lataa Punainen Risti -sovellus iPhonelle ja iPadille App Storesta

Lataa hengenpelastajan mobiilisovellus

Suomen Punaisen Ristin uuden mobiilisovelluksen avulla voi tarkistaa ensiapuohjeet, etsiä verenluovutuspaikkoja ja tehdä lahjoituksia. Sovellus on saatavilla Android-, Windows Phone -, iPhone- ja iPad-versiona.

Mobiilipalvelusta löytyvät myös ajantasaiset ensiapuohjeet onnettomuuksien, tapaturmien ja sairauskohtausten varalle. Vaikka sovellus ei korvaa ensiapukurssia, se kannattaa ladata omaan puhelimeen opiksi ja muistin tueksi. Silloin taskussa on aina nopea ja helppokäyttöinen ensiapuopas. Sovelluksesta löytyvät myös tulevien ensiapukurssien tiedot.

Verenluovutusosiossa voit merkitä puhelimen muistiin edellisen luovutuskäynnin ja tilata muistutuksen seuraavasta mahdollisesta luovutuspäivästä, tarkistaa veritilanteen ja tehdä Sovinko luovuttajaksi -testin. Voit myös katsoa lähimpien verenluovutuspisteiden tiedot karttoineen ja selata Veripalvelun uutisia ja Facebook-päivityksiä.

Sovelluksen kautta voit myös liittyä kuukausilahjoittajaksi ja sen lisäksi tehdä lahjoituksia Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon ja seurata Punaisen Ristin uutisia sekä Facebook-päivityksiä. 

 

Sovellus löytyy sovelluskaupoista myös esimerkiksi hakusanoilla Punainen Risti ja Veripalvelu.