Messukylä

Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Messukylän osaston Reddie Kids -kerholaiset auttamassa leikkipotilasta Hämeen piirin järjestämissä kisoissa."
Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Messukylän osasto järjestää säännöllisesti retkiä Kalkun logistiikkakeskukseen, josta SPR:n avustustoimintaa johdetaan."
Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Rasismin vastaisen viikon kunniaksi koululaiset piirsivät ja kirjoittivat ystävyydestä yli rajojen."
Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Messukylän osaston Reddie Kids -kerholaiset keräsivät Nepalin maanjäristyksen uhrien hyväksi."
Sijainti:
-, 33700, Tampere
Puhelin: 
+358415821418
Sähköposti: 
messukyla@punainenristi.fi

Punaisen Ristin Messukylän osaston toimialuetta on Tampereen koillinen- ja itäpuoli Kissanmaalta Kaukajärvelle ja Hallilasta Aitolahteen, mutta toimintaa järjestetään myös keskustassa. Mukaan voit tulla asuinpaikastasi riippumatta.

Meiltä löytyy tekemistä erityisesti humanitaarisen oikeuden ja monikulttuurisuustoiminnan parissa, lasten LäksyHelppi- ja Reddie Kids -kerhoissa sekä nuorisoryhmässä. Messukylän osastossa on noin 600 jäsentä.

Uutiset

Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Vapaaehtoistoiminnassa uutta oppivat niin lapset kuin aikuisetkin."
Kiitos sinulle, SPR Messukylän osaston jäsen, että olet mukana maailman suurimmassa vapaaehtoisten verkostossa, Punaisessa Ristissä.  Jäsenyytesi on kannanotto inhimillisten arvojen puolesta. Lue täältä uusin Messukylän osaston jäsenkirje, josta löydät koko joukon mahdollisuuksia tulla mukaan toimintaan!
 
Jukka-Pekka Moilanen
Kuvaaja: Jukka-Pekka Moilanen
SPR:n Linnainmaalla kokoontuva lastenkerho Reddie Kids kaipaa vähintään kahta uutta ohjaajaa. Kerho-ohjaajaksi sopivat kaikki yli 15-vuotiaat nuoret ja aikuiset, ehkäpä juuri sinä! Nuoret saavat kerhonohjaamisesta arvostettua kokemusta, koulutusta ja jopa koulusuorituksia. Aikuisille kerho tarjoaa riemukaan tavan toimia maailmanlaajuisessa järjestössä inhimillisyyden puolesta. Aikaisempaa kokemusta Punaisesta Rististä tai ohjaamisesta et tarvitse, koulutamme sinut tehtävään!
 
Katja Lösönen, SPR
Kuvaaja: Katja Lösönen, SPR

Syksyn toiminta on alkanut vauhdikkaasti: on tapahtumia, kerhoja ja Nälkäpäivää. Valtakunnallisesti lipaskeräys tuotti 1 350 000 €, josta oma tuloksemme oli noin 8200 € varoja katastrofirahastoon. Kiitos kaikille osallistuneille! Keräyksen ansiosta Punainen Risti pystyy ripeästi auttamaan avun tarvitsijoita kotimaassa ja maailmalla.

Syksyn jäsenkirje kutsuu mukaan toimintaan

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.