Messukylä

Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Messukylän osaston Reddie Kids -kerholaiset auttamassa leikkipotilasta Hämeen piirin järjestämissä kisoissa."
Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Messukylän osasto järjestää säännöllisesti retkiä Kalkun logistiikkakeskukseen, josta SPR:n avustustoimintaa johdetaan."
Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Rasismin vastaisen viikon kunniaksi koululaiset piirsivät ja kirjoittivat ystävyydestä yli rajojen."
Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Messukylän osaston Reddie Kids -kerholaiset keräsivät Nepalin maanjäristyksen uhrien hyväksi."
Sijainti:
-, 33700, Tampere
Puhelin: 
+358415821418
Sähköposti: 
messukyla@punainenristi.fi

Punaisen Ristin Messukylän osaston toimialuetta on Tampereen koillinen- ja itäpuoli Kissanmaalta Kaukajärvelle ja Hallilasta Aitolahteen, mutta toimintaa järjestetään myös keskustassa. Mukaan voit tulla asuinpaikastasi riippumatta.

Meiltä löytyy tekemistä erityisesti humanitaarisen oikeuden ja monikulttuurisuustoiminnan parissa, lasten LäksyHelppi- ja Reddie Kids -kerhoissa sekä nuorisoryhmässä. Messukylän osastossa on noin 600 jäsentä.

Uutiset

Katja Lösönen, SPR
Kuvaaja: Katja Lösönen, SPR

Syksyn toiminta on alkanut vauhdikkaasti: on tapahtumia, kerhoja ja Nälkäpäivää. Valtakunnallisesti lipaskeräys tuotti 1 350 000 €, josta oma tuloksemme oli noin 8200 € varoja katastrofirahastoon. Kiitos kaikille osallistuneille! Keräyksen ansiosta Punainen Risti pystyy ripeästi auttamaan avun tarvitsijoita kotimaassa ja maailmalla.

Syksyn jäsenkirje kutsuu mukaan toimintaan

Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää
"Reddie-kerhossa pidetään hauskaa!"

Syksyllä Koillis-Tampereella alkaviin Reddie Kids -kerhoihin haetaan nyt ohjaajia. Alakouluikäisille tarkoitetut kerhot rakennetaan kolmen teeman, Punaisen Ristin, ensiavun ja moninaisuuden ympärille. Kerhoissa leikitään, askarrellaan, retkeillään ja harjoitellaan ensiapua.

Ohjaajaksi ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat nuoret ja aikuiset. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kerhonohjaajakokemusta tai osaamista Punaisesta Rististä, sillä koulutamme sinut tehtävään. Kerhon vetäminen sopii hyvin esimerkiksi muutaman kaverin yhteiseksi harrastukseksi.

ICRC
Kuvaaja: ICRC

Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia ja toimintaa monikulttuurisuuden ja humanitaarisen oikeuden parissa. Uusi ryhmä on aloittamassa toimintaansa – tule ideoimaan ja mukaan porukkaan!

Ryhmä suunnittelee, ideoi ja toteuttaa käytännössä humanitaarisen oikeuden opintopiiriä, muita tapahtumia ja retkiä sekä syksylle 2016 suunniteltavaa seminaaria. Jos olet innokas ideoimaan ja tartut myös toimeen, tämä voisi olla sinun juttusi.

Tapahtumat

31.8.2017
Sijainti:
Kalkun kehätie 4, 33330, Tampere
14. - 16.9.2017

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.