Lielahti

Kari Siren
Kuvaaja: Kari Siren
Sijainti:
Ollinojankatu 2, 33400, Tampere
Puhelin: 
+358403579253
Sähköposti: 
lielahti(ät)punainenristi.fi (ei kiireelliset asiat)

SPR:n Lielahden osasto toimii vuodesta 1969 alkaen Tampereen läntisissä kaupunginosissa. Alueemme kattaa Lielahden, Lentävänniemen ja Niemen asuinalueet ja vuoden 2014 alusta myös mm. Tesoman, Lamminpään ja Kalkun eli Harjun osaston vanhan alueen

Meillä on jäseniä tällä hetkellä yhteensä 255 naista ja miestä.”Kotipesämme”  on  Lielahden seurakuntatalon takkahuone, jossa kokoonnumme  noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Osallistumme Lielahden Kontissa tapahtuviin tempauksiin sekä tietenkin joka syksyiseen Nälkäpäiväkeräykseen! Syksyllä löydät meidät myös Suomensaari elää-  ja Tesomapäivä - tapahtumista. Ystävätoiminnan keskeiset  kumppanit ovat tällä hetkellä palvelutalot Villa Aalto Lentävänniemessä ja  Omenapiha Lielahdessa.

Lähtisitkö mukaan ?

Lielahden osastossa voi aloittaa esim. lipaskerääjänä, katso kuva ! Mielenkiintosi myötä voit olla mukana myös Ystävätoiminnassa tai olla aloittamassa aivan jotain uutta !  Kaikkiin tehtäviin annetaan aina perusteellinen valmennus. Ota yhteyttä Jaakko Suomiseen tai Raija Sireniin (ystävätoiminta) lisätietojen saamiseksi

Uutiset

JSn
Kuvaaja: JSn
"SPR-pallot olivat mieluisia"

Lielahtikeskus järjesti toistamiseen 112-teema -päivän, jonka teemana oli arjen turvallisuus. Lapsiperheitä houkuteltiin paikalle ryhmä Hau:n show:lla siinä totisesti onnistuen.

Me Lielahden osastolaiset saimme heistä myös hyvän yleisön. Jaoimme lapsille yli 250 SPR- palloa ja vanhemmille saman verran aivan mainiota "Turvallisesti kotona" esitettä!

Kiinnostaako sinua haasteellinen vapaaehtoistyö Punaisessa Ristissä? Haluatko olla tärkeä ja vastuullinen osa avun ketjua?
 

Punaisen Ristin Lielahden osasto Tampereella etsii uutta ja innokasta puheenjohtajaa joukkoonsa.

• Osastoon kuuluu reilut 200 jäsentä
• Toiminta-alueena koko Länsi-Tampere
• Puheenjohtajan tehtävä on vapaaehtoistoimi

Puheenjohtajana tapaat muita samanhenkisiä ihmisiä, pääset laajentamaan maailmankuvaasi ja olet mukana tekemässä merkityksellistä ja tärkeää työtä.

JS
Kuvaaja: JS
"Nepalilaisia opiskelijoita keräämässä Lielahdessa"

Lielahden osasto sai mukavan ja yllättävän tukiryhmän kolmesta Tampereella opiskelevasta nepalilaisesta nuoresta opiskelijasta, jotka olivat päättäneet auttaa maanmiehiään Punaisen Ristin kautta.  Näin keräyksen startanneet osaston ikivireät Raija ja Kari Siren saivat hyvän jatkoryhmän  iltapäivän keruujaksolle. Parhaimmillaan meitä keräjiä oli yhtáikaa seitsemän ja silloin kyllä meidät nähtiin jos koskaan!

Keräys jatkuu 8.ja 9.5. Prismassa ja SPR Kontissa.

Ilmoittautua voi Jaakko Suomiselle, puh. 040-3579 253

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.