Lielahti

Kari Siren
Kuvaaja: Kari Siren
Sijainti:
Ollinojankatu 2, 33400, Tampere
Puhelin: 
+358403579253
Sähköposti: 
lielahti(ät)punainenristi.fi (ei kiireelliset asiat)

SPR:n Lielahden osasto toimii vuodesta 1969 alkaen Tampereen läntisissä kaupunginosissa. Alueemme kattaa Lielahden, Lentävänniemen ja Niemen asuinalueet ja vuoden 2014 alusta myös mm. Tesoman, Lamminpään ja Kalkun eli Harjun osaston vanhan alueen

Meillä on jäseniä tällä hetkellä yhteensä 255 naista ja miestä.”Kotipesämme”  on  Lielahden seurakuntatalon takkahuone, jossa kokoonnumme  noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Osallistumme Lielahden Kontissa tapahtuviin tempauksiin sekä tietenkin joka syksyiseen Nälkäpäiväkeräykseen! Syksyllä löydät meidät myös Suomensaari elää-  ja Tesomapäivä - tapahtumista. Ystävätoiminnan keskeiset  kumppanit ovat tällä hetkellä palvelutalot Villa Aalto Lentävänniemessä ja  Omenapiha Lielahdessa.

Lähtisitkö mukaan ?

Lielahden osastossa voi aloittaa esim. lipaskerääjänä, katso kuva ! Mielenkiintosi myötä voit olla mukana myös Ystävätoiminnassa tai olla aloittamassa aivan jotain uutta !  Kaikkiin tehtäviin annetaan aina perusteellinen valmennus. Ota yhteyttä Jaakko Suomiseen tai Raija Sireniin (ystävätoiminta) lisätietojen saamiseksi

Uutiset

"Olli Soini Riihimäen Pride-viikolla kesällä 2019"

Hämeen ennakkoluuloton edelläkävijä 2020: Olli Soini

"Ollaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta" - Olli Soini

Punainen Risti jakaa Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille ihmisille, jotka edistävät toiminnallaan inhimillisyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Lielahden osasto ehti toimia 50 vuotta omalla alueellaan Länsi-Tampereella. Viime vuonna syyskokous joutui toteamaan että oman osaston hallinnon pyörittäminen ei enää onnistu ja se päätti hakeutua Tampereen osaston osaksi. Kun Hämeen Piiri ja Tampereen osasto hyväksyivät asian, liitos tapahtui 1.1.2020.

Alueen entiset aktiivit ovat toki edelleen mukana toiminnassa mutta nyt siis Tampereen osaston jäseninä.  

JSn
Kuvaaja: JSn
"SPR-pallot olivat mieluisia"

Lielahtikeskus järjesti toistamiseen 112-teema -päivän, jonka teemana oli arjen turvallisuus. Lapsiperheitä houkuteltiin paikalle ryhmä Hau:n show:lla siinä totisesti onnistuen.

Me Lielahden osastolaiset saimme heistä myös hyvän yleisön. Jaoimme lapsille yli 250 SPR- palloa ja vanhemmille saman verran aivan mainiota "Turvallisesti kotona" esitettä!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.