Lapsiperheiden auttajakurssi

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
Tervetuloa kouluttamaan ensiaputaitoja lapsiperheille!
 
Lapsiperheiden auttajakurssi on 1,5 tunnin mittainen ensiavun perusteita esittelevä kurssi, joka on räätälöity erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin. Koulutuksessa vanhemmat ja lapset harjoittelevat yhdessä lapsiperheille tärkeitä ensiaputaitoja. Tällä kurssilla myös lapset ovat auttajia!
 
Jokainen osasto voi järjestää auttajakurssin, sillä sen järjestämiseen riittävät perustiedot ensiavusta. Kurssin ohjaajien kannattaa kerrata opetettavat asiat etukäteen Ensiapu-kirjasta.
 
Perheet voivat osallistua kurssille joko vanhempi-lapsi -pareina tai koko perheen voimin. Kurssin toteutusohje on suunniteltu kurssille, jolle osallistuu 20 henkilöä. Kurssille tarvitaan 2-3 ohjaajaa.
 
Kurssin toteutusohje, toimintaohjekortit ja kurssin todistukset ovat tilattavissa kurssipakettina maksutta Punaisen Ristin verkkokaupasta (kirjaudu osastonäkymään nähdäksesi tilattavat materiaalit). Todistuksia voi tilata myös erikseen.
 
 
Tee materiaalitilaus viimeistään 23.4., niin saat materiaalit ajoissa Punaisen Ristin viikolle.

Voit tutustua materiaaleihin lataamalla alla olevat matalaresoluutioiset liitetiedostot. Tilaa kuitenkin materiaalit kurssia varten verkkokaupasta, niin saat käyttöösi korkealaatuiset painotuotteet.