Lapin piiri

"Lapin piiritoimisto. Sähköpostitse tavoittaa osoitteesta sprlappi@punainenristi.fi ja puhelimitse numerosta 040 1683 764."
Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
Kaisa Siren
Kuvaaja: Kaisa Siren
Katja Lehto
Kuvaaja: Katja Lehto
Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
Puhelin: 
040 1683 764
Sähköposti: 
sprlappi(at)punainenristi.fi

 

 

Suomen Punainen Risti auttaa Ukrainan kriisistä kärsiviä.

Suuret kiitokset kaikille huonekalujen ja tarvikkeiden lahjoittajille, niistä on ollut suuri apu. Tällä hetkellä emme tarvitse enää lisää huonekaluja eikä meillä tässä hetkessä ole mahdollisuutta ottaa niitä vastaan. Ilmoitamme asiasta uudelleen, mikäli lisätarvetta ilmenee. 

Vapaaehtoislle toimijoille löytyy edelleen tekemistä. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittaudu mukaan Oma Punainen Risti -järjestelmän kautta. 

                                                                                                       

Kiitos kun autat!

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Punaisen Ristin Lapin piiri perustettiin vuonna 1938 Lapin läänin alueelle. Piirin toiminta-alue kattaa noin 1/3 koko Suomen pinta-alasta. Lapin piirissä toimii 20 Punainen Ristin paikallisosastoa, 21 kunnassa, ja meillä on noin 1920 jäsentä  (tieto vuoden 2021mukaan). 

Toiminnan perusta ja voima on paikallisosastoissa toimivissa vapaaehtoisissa, joiden toimintamuodot vaihtelevat paikkakunnittain. Osastoissa toimivat vapaaehtoiset tekevät arvokasta työtä osana Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua. 

Punaisen Ristin auttamistyöhön voit osallistua erilaisten vapaaehtoistoimintojen kautta. lahjoittajana, verenluovuttajana ja jäsenenä. Tutustu toimintoihimme sivuillamme ja tule mukaan! Verenluovutus tapahtuu Lapin alueella liikkuvan veripalvelun avulla. Lapin piirin alueella toimii lisäksi SPR Kontti kierrätystavaratalo ja Punaisen Ristin ylläpitämä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus Rovaniemellä.

Oma Punainen Risti - tukisivusto | RedNet

Jokainen on tervetullut mukaan Punaisen Ristin toimintaan. Ota yhteyttä Punaisen Ristin Lapin piirin piiritoimistoon tai oman alueesi osastoon niin me kerromme toimintamahdollisuuksista ja yhteyshenkilöistä omalla paikkakunnallasi.Voit ilmoittautua helposti mukaan vapaaehtoistoimintaan helposti tekemällä profiilin ja kirjautumalla Oma Punainen Risti (OMA) -sivustolle.

Ajankohtaisia uutisia ja Lapin piirin tapahtumia löydät Uutiset-kohdasta ja  Facebook-sivultamme sekä Instagramista. Kurssitarjonta ja koulutuksiin ilmoittautumiset ovat vapaaehtoisjärjestelmä OMAssa.

Tykkää meistä Facebookissa! Punainen Risti Lapin piiri

 

 

 

Yhteystiedot Lapin piirin työntekijöille ja laskutustiedot löydät täältä.

Toiminta-alue: Lappi 
Kunnat Rovaniemi, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

   

Lämpimästi tervetuloa mukaan Punaisen Ristin toimintaan Lappiin!

 

 

 

 

Uutiset

Nina Ekonoja
Kuvaaja: Nina Ekonoja

Suomen Punaisen Ristin Lapin piiri luovuttaa vuoden 2023 Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen Carita Seikkulalle.

SPR Lapin piiri perustelee tunnustuksen myöntämistä siten, että tunnustuksen saaja Carita Seikkula on toiminut aktiivisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta, tukemalla maahan muuttaneiden kotoutumista. Hän on toiminut aktiivisesti rasismia ja syrjintää vastaan, tunnistamalla ja muuttamalla syrjiviä käytänteitä. Hän on yhdessä REDU:n pilottiryhmän opettajien kanssa avannut ovia yhteiskuntaan tukemalla yhdenvertaisen työllistymisen mahdollisuuksia.

Eeva Anundi
Kuvaaja: Eeva Anundi

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2023. Kuka tahansa voi tehdä ehdotuksen tunnustuksen saajasta 20.2. mennessä verkkolomakkeella osoitteessa https://forms.office.com/e/xjfkLPCDdJ.

Apupupu on täällä! 

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.