Lapin piiri

"Lapin piiritoimisto. Sähköpostitse tavoittaa osoitteesta sprlappi@punainenristi.fi ja puhelimitse numerosta 040 1683 764."
Leonardo Augustine
Kuvaaja: Leonardo Augustine
"SPR Lapin piiritoimiston väkeä joulun 2020 aikaan. Katso tekemämme video Instagramista tai Facebookista."
"Lapin piiritoimisto. Sähköpostitse tavoittaa osoitteesta sprlappi@punainenristi.fi ja puhelimitse numerosta 040 1683 764."
Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
Punaisen Ristin kuva-arkisto
Kuvaaja: Punaisen Ristin kuva-arkisto
"Tervetuloa mukaan Punaisen Ristin vapaaehtoistoimintaan!"
Katja Lehto
Kuvaaja: Katja Lehto
Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
Kaisa Siren
Kuvaaja: Kaisa Siren
Puhelin: 
040 1683 764
Sähköposti: 
sprlappi(at)punainenristi.fi

 

 

Suomen Punainen Risti auttaa Ukrainan kriisistä kärsiviä.

Suuret kiitokset kaikille huonekalujen ja tarvikkeiden lahjoittajille, niistä on ollut suuri apu. Tällä hetkellä emme tarvitse enää lisää huonekaluja eikä meillä tässä hetkessä ole mahdollisuutta ottaa niitä vastaan. Ilmoitamme asiasta uudelleen, mikäli lisätarvetta ilmenee. 

Vapaaehtoislle toimijoille löytyy edelleen tekemistä. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittaudu mukaan Oma Punainen Risti sovelluksen kautta. 

                                                                                                       

Kiitos kun autat!

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Punaisen Ristin Lapin piiri perustettiin vuonna 1938 Lapin läänin alueelle. Piirin toiminta-alue kattaa noin 1/3 koko Suomen pinta-alasta. Lapin piirissä toimii 20 Punainen Ristin paikallisosastoa, 21 kunnassa, ja meillä on noin 1920 jäsentä  (tieto vuoden 2021mukaan). 

Toiminnan perusta ja voima on paikallisosastoissa toimivissa vapaaehtoisissa, joiden toimintamuodot vaihtelevat paikkakunnittain. Osastoissa toimivat vapaaehtoiset tekevät arvokasta työtä osana Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua. 

Punaisen Ristin auttamistyöhön voit osallistua erilaisten vapaaehtoistoimintojen kautta. lahjoittajana, verenluovuttajana ja jäsenenä. Tutustu toimintoihimme sivuillamme ja tule mukaan! Verenluovutus tapahtuu Lapin alueella liikkuvan veripalvelun avulla. Lapin piirin alueella toimii lisäksi SPR Kontti kierrätystavaratalo ja Punaisen Ristin ylläpitämä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus Rovaniemellä.

Oma Punainen Risti - tukisivusto | RedNet

Jokainen on tervetullut mukaan Punaisen Ristin toimintaan. Ota yhteyttä Punaisen Ristin Lapin piirin piiritoimistoon tai oman alueesi osastoon niin me kerromme toimintamahdollisuuksista ja yhteyshenkilöistä omalla paikkakunnallasi.Voit ilmoittautua helposti mukaan vapaaehtoistoimintaan helposti tekemällä profiilin ja kirjautumalla Oma Punainen Risti (OMA) -sivustolle.

Ajankohtaisia uutisia Lapin piiristä löydät parhaiten Uutiset-kohdasta ja @sprlappi Facebook-sivultamme sekä Instagramista. Kurssitarjonnan vapaaehtoisjärjestelmä OMAsta.

Tykkää meistä Facebookissa! Punainen Risti Lapin piiri

 

 

 

Yhteystiedot Lapin piirin työntekijöille ja laskutustiedot löydät täältä.

Toiminta-alue: Lappi 
Kunnat Rovaniemi, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

   

Lämpimästi tervetuloa mukaan Punaisen Ristin toimintaan Lappiin!

 

 

 

 

Uutiset

Apupupu on täällä! 

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Hei SPR vapaaehtoinen Lapissa!

Koemme kaikki nyt paljon samankaltaisia tuntemuksia ja mietteitä johtuen poikkeusoloista. Lapin piiri kutsuu sinut mukaan jakamaan omia kokemuksia.

Askarruttaako omat voimavarat tai selviytymiskeinot? Haluatko oppia paremmin tukemaan myös muita?

Tervetuloa Henkisen tuen webinaariin keskiviikkona 27.5.2020 kello 17-19!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.