Lapinjärvi

Marika Ketomäki
Kuvaaja: Marika Ketomäki
"Anne Perttilä vastaanottamassa ensiavun huomionsoitusta."
Sijainti:
Myrskyläntie, 07820, Lapinjärvi
Puhelin: 
+358400819124
Sähköposti: 
mauri.hokkanen(at)pp1.inet.fi

Tervetuloa SPR:n Lapinjärven osasto sivuille!

Hauskaa että olet löytänyt meidät.

Vasemmalta näet millaisia toimintoja osastossamme on tällä hetkellä ja mitä on suunnitteilla tulevaisuudessa. Tapahtumien alta löydät tietoa sellaisista ajankohtaisista tapahtumista, joista ei ole omaa otsikkoa valikossa. Uutisista voit seurata mitä osastossamme on saatu aikaiseksi.

Mietitkö mitä voisit tehdä Punaisessa Ristissä?

Haluaisitko liittyä ensiapuryhmään, vetää Reddie kids -kerhoja, ruveta ystäväksi tai olla mukana perustamassa humanitäärisen oikeuden ryhmää? Kuinka paljon Punainen Risti vie aikaasi? Juuri niin paljon kun haluat. Voit itse täysin määritellä milloin ja miten haluat olla mukana, vapaaehtoisuus on yksi tärkeistä arvoistamme. Pelkkä jäsenyys on kannanotto tärkeä asian puolesta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Uutiset

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Lapinjärven osaston ensiapuryhmä aloitti tämän kevään 20.1.2013 suunnittelemalla kevään ja kesän ohjelmaa. Kokoonnumme edelleen Nuorisotilalla, Niittytiellä. Tarkempi ohjelma löytyy ensiapuryhmän alta. Kannattaa käydä tutustumassa.

 

Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
"Anne Perttilä vastaanottamassa ensiavun huomionsoitusta."

Punainen Risti pyrkii kaikissa oloissa lievittämään ihmisten kärsimyksiä ja suojelemaan elämää ja ihmisarvoa.

Suomen Punainen Risti on myöntänyt  8.9.2012 osastomme jäsenelle Anne Perttilälle ensiavun huomionosoituksena SPR:n prossisen kunnialaatan. Huomionosoitus myönnetään tunnustuksena esimerkillisestä ja ansioituneesta ensiavun annosta.

Opettaja Anne Perttilä esti ripeällä, rauhallisella ja asiantuntevalla toiminnalla lapsen tukehtumisen. Anne oli käynyt SPR:n ensiapukurssin ja toimintaohjeet olivat tuoreessa musitissa.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.