Keski-Helsingin osasto | Central Helsinki Branch

Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 b, 00100, HELSINKI
Sähköposti: 
keskihelsinki@gmail.com

Instagram:
spr_keskihelsinki

Käyntiosoite:
Hietaniemenkatu 7 b , 5. kerros (käynti Perhonkadulta), Helsinki

Vuoden 2022 tapahtumakalenteri >> 

Tilaa osaston uutiskirje >>

Seuraa meitä Facebookissa >>

Lahjoita katastrofirahastoon >>

Tapahtumat

Katso ajankohtaiset koulutukset ja muut ajankohtaiset tapahtumat Keski-Helsingin osaston tapahtumakalenterista.

Lisätietoa >>

Ensiaputoiminta

Osaston ensiapuryhmässä pääset harjoittelemaan käytännön ensiaputaitoja iloisessa seurassa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, kaikki pääsevät mukaan.

Lisätietoa >>

Ystävätoiminta

Vapaaehtoisena ystävänä voit esimerkiksi auttaa mielenterveyskuntoutujaa, tukea omaishoitajaa tai ulkoiluttaa vanhusta hoitolaitoksessa.

Lisätietoa >>

Keräystoiminta

Liivi päälle, lipas käteen ja hymy huulille – muuta ei tarvita. Tule auttamaan Keski-Helsingin osastoa Nälkäpäivään ja muihin keräyksiin.

Lisätietoa >>

Muu toiminta

Keski-Helsinki venyy moneen. Alkukesän Café Krypta tarjoaa kaupungin herkullisimmat leivonnaiset. Töölön vanhusten-keskuksen Terveyspisteessä voi mittauttaa verenpaineen ja jutella mukavia.

Lisätietoa >>

Tule mukaan!

Noin kahden tuhannen jäsenen osastossamme on tarjolla monipuolisia vapaaehtoistehtäviä joko kertaluontoisena tai säännöllisenä toimintana – kumpi vain sopii parhaiten Sinulle.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi >>

 

Uutiset

Läksyhelppi aloitetaan syyskuussa etäläksyhelppinä. Mukaan tarvitaan jatkuvasti lisää
vapaaehtoisia.
Läksyhelppi-vapaaehtoiset auttavat kouluikäisiä oppilaita sekä aikuisopiskelijoita kotitehtävien kanssa. Kaikki vapaaehtoiset saavat koulutuksen ja tukea tehtävään.

Läksyhelppi palaa tuttuun paikkaan Keskustakirjasto Oodiin 3. kerroksen “Lasten tapahtumasaliin”, kun tilanne sen jälleen sallii.

Pandemiatilanteen vuoksi osaston hallitus joutui siirtämään kevätkokouksen syksyyn. Lopulta katsottiin viisaaksi yhdistää kevät- ja syyskokoukset pidettäviksi marraskuussa samana päivänä.  Oletettavasti silloin voidaan kokoontua tuttuihin tiloihin Hietaniemenkadulle.

Osaston jäsenten kevät- ja syyskokous pidetään torstaina klo 17:00 alkaen Hietaniemenkatu 7b 5 krs.

Toivomme, että kokoukset voidaan järjestää ja jäsenet pääsevät tapaamaan toisiaan ja tekemään päätöksiä tulevasta toiminnasta. Tervetuloa kahvitarjoiluun klo 16:30 alkaen.

 Osasto noudattaa valtioneuvoston asettamia linjauksia, joiden mukaan ei-välttämättömiä lähikontakteja tulee koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi välttää ja kaikki yli kymmenen hengen tapaamiset ja kokoontumiset perua. Kokous järjestettiin sähköisenä.
Osaston toimintaa on jouduttu rajaamaan ja moni toiminta on siirretty myöhemmin pidettäväksi tai verkkoon.

Osaston kevätretkestä syysretki

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.