Keminmaa

Sirkka Kellokumpu
Kuvaaja: Sirkka Kellokumpu
"Eija Nieminen ja Mirja Rauhala esittelevät SPR:n Keminmaan osaston toimintaa Keminmaan City-Marketissa"
Sijainti:
Akolantie 59, 94500, Lautiosaari
Puhelin: 
+358407287503

Tule mukaan toimintaan!!

keminmaa@punainenristi.fi

Uutiset

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

RedNet
Kuvaaja: RedNet
"Tervetuloa mukaan!"

SPR Kemin ja Keminmaan osastot yhdistyvät SPR Meri-Lapin osastoksi v 2021 alussa. Osaston ensimmäinen kokous on 11.1.2021 klo 18, tiedotamme asiasta tarkemmin Lounais-Lapissa. Toivomme, että voimme käynnistää yhteisen osastomme toiminnan koronapandemian jälkeen mahdollisimman pian. Kaikki Kemin ja Keminmaan osaston jäsenet, lämpimästi tervetuloa kokoukseen ja toimintaan mukaan! Ja uudet jäsenet, liittykää uuteen osastoon!! Poikkeuksellinen v 2020 on päättymässä ja uusi, toivottavasti parempi, tulossa. Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta! SPR Kemin ja Keminmaan osastot

SPR Keminmaan osasto is jakaa COVID-19-päivityksen

Kesä on jäämässä taakse. Osastomme seuraa koronatilanteessa Suomen Punaisen Ristin valtakunnallisia toimintaohjeita. Kasvokkaiset tapaamiset voidaan käynnistää, jos viranomaiset eivät ole antaneet alueelle etäsuositusta.

Länsi-Pohjan alueella on etätyösuositus. Valitettavasti emme voi ainakaan vielä aloittaa osastomme avustajarengas- ja ystävätoimintaa. Ilmoitamme toiminnan käynnistymisestä mahdollisimman pian, kun viranomaismääräykset sen sallivat.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.