Kemi

Sijainti:
Asemakatu 9, 94100, Kemi
Puhelin: 
+358456780447
Sähköposti: 
sakse64@gmail.com

Tervetuloa Kemin osaston kotisivuille.

 

Osastossamme on ensiapuryhmätoimintaa ja Wirkeät Varttuneet -ryhmätoimintaa ikäihmisille.

Nälkäpäivänä syyskuussa keräämme varoja katastrofirahastoon, jotta voimme auttaa kotimaassa ja ulkomailla.

 

Puheenjohtajana on Tuula Tarvainen ja häneltä voit kysyä toiminnastamme lisää. 

Puheen johtajan puhelinnumero on 0456780447 ja sähköposti on sakset64@gmail.com

Ensiapupäivystyksistä vastaa Esa Herva ja hänet saa kiinni puhelinnumerosta 045 1317600 tai sähköpostilla eppesi@gmail.com

Nuorten toiminnasta vastaa Johanna Moilanen ja hänelle voit laittaa sähköpostia  spr.kemi.nuorisotoiminta@gmail.com

 

Kotimaan avun vastaavana on Keijo Jalosalmi puh. 0400 691 183.

Wirkeät varttuneet toiminnasta voit kysyä Lea Peltoselta puh 040 705 6819.

Kokoonnumme Asemakatu 9. Ilmoitamme kokoontumisista Lounais-Lapin järjestöpalstalla ja näillä sivuilla.

 

Ystävätoimintaa Kemissä koordinoi Keminmaan osasto. Keminmaan osaston ystäviin kuuluvat Keminmaan ja Kemin alueella toimivat ystävät. Voit tiedustella vapaaehtoista ystävää tai ilmoittaa halukkuutesi alkaa vapaaehtoiseksi päivystyspuhelimeen 045 118 4884. Puhelimeen vastataan keskiviikkoisin klo 17 -19. Ystävätoiminnan vapaaehtoiset kokoontuvat kerran kuukaudessa  ja olet tervetullut tapaamisiin ja kuulemaan lisää toiminnasta. Tapaamme joka kuukauden 1. torstai klo 18.00- ja osoite on Sauvosaarenkatu 27, piharakennus. 
 

Keminmaan osaston alaisuudessa toimii myös Kemin alueen avustajarengastoiminta. Jos tarvitset avustajaa mm. sairaalakäynnille, lääkärin vastaanotolle, röntgeniin tai laboratorioon, soita keskiviikkoisin klo 9 -11 numeroon  045 123 8801. Samassa numerossa otetaan vastaan myös ilmoittautumiset vapaaehtoiseksi. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Kemin ja Keminmaan  ruokajakelu kauppojen ylijäämäruoista vähävaraisille on joka viikko, maantaisin. Ruokajakelun puhelin 040 744 0948 päivystää parillisina viikkoina ( joka toinen viikko)  to ja pe klo 9-11 ja voit sitä kautta ilmoittautua ruoka-avun hakijaksi.

 

Uutiset

Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
"Puheenjohtajat koolla"

Lapin piirin osastojen puheenjohtajat kokoontuivat vuotuiseen tapaamiseensa Luostolle 3-4.2.2017. Viikonvaihteen aikana pohdittiin maakunta- ja sote uudistuksen vaikutuksia osastojen toimintaan ja saatiin tuhti tietopaketti uudistuksen tämän hetken tilanteesta Lapissa kunta-asiantuntija Jaana Koskelan kertomana.
Järjestöjohtaja Marita Salo pohjusti työryhmä työskentelyä uusien toimintalinjausehdotusten pohjalta. Keskeisiä asioita ovat edelleen uusien toimijoiden ja jäsenten rekrytointi sekä heidän perehdyttäminen mukaan osastojen toimintaan. Ensi kesän yleiskokouksen käsittelyyn tulevassa toimintalinjauksessa on neljä tavoitealuetta. 1 Tehokas auttaminen meillä ja muualla. 2. Vahva yhteisöllisyyden rakentaminen sekä hyvinvoinnin ja turvallisen elämän vahvistaminen. 3.Rohkea vaikuttaja - asiantunteva inhimillisyyden puolustaja. Sekä 4. Vetovoimainen ja uudistuva vapaaehtoisjärjestö. Jatkamme sekä toimintalinjaus ehdotuksen että sääntöuudistuksen läpikäyntiä osastojen kummi-illoissa kevään aikana.

Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
"Kerääminen on iloista puuhaa!"

Nälkäpäiväkeräys on tältä vuodelta ohitse. Jokainen osasto Lapissa toteutti lipaskeräyksen. Tunnelma oli hyvä ja ilmatkin meitä suosivat. Vastaanottokeskukset osallistuivat myös kaikki omalta osaltaan keräykseen, mikä toi hyvää lisäresurssia keräykseen.

Suuret kiitokset kaikille kerääjille ja lahjoittajille. Ensi vuonna tempaisemme jälleen.

Veikko Tarvainen
Kuvaaja: Veikko Tarvainen
"Keräykseen lähdössä"

Nälkäpäiväkeräys Kemissä toteutettiin torstaina ja perjantaina onnistuneesti. Kerääjiä oli mukavasti liikkeellä ja ihmiset lahjoittivat hyvällä mielellä. Myös Kemin vastaanottokeskus oli aktiiviesti tukemassa keräyksen toteuttamista. Kiitokset kaikille lahjoittajille.

Tapahtumat

8.4.2017 - 9.4.2017
Sijainti:
Iso-Ylläksentie 42, 95980, Kolari
27.4.2017
8. - 9.5.2017
Sijainti:
Jäämerentie 1, 99600, Sodankylä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.