Kemi

Sijainti:
Asemakatu 9, 94100, Kemi

Tervetuloa Kemin osaston kotisivuille.

Toiveenamme on saada osastoon ensiapuryhmä. Haluammekin kehittää sitä toimintaa. Ensiapuryhmä harjoittelee säännöllisesti ensiaputaitoja eikä ryhmään tulevilla tarvitse olla aiempia ensiaputaitoja.  Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä puheenjohtaja Sisko Korrensaloon puh. 050 3814375 tai sähköpostilla siskoko14@gmail.com

AJANKOHTAISTA!!!

EA2 kurssi tarjolla la 18.1 klo 9 -17, su 19.1 klo 9 -17

Kurssille osallistuminen edellyttää voimassaolevan EA 1 -todistuksen. Kurssin suorittanut osaa aloittaa ensiavun antamisen niin tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa olevalle henkilölle kuin haasteellisimmissa ensiapua vaativissa tilanteissa sekä tunnistaa että ehkäistä tapaturmia eri ympäristöissä.
 
Hinta: Jäsenille 20, Ei-jäsenille 50 euroa Huom! Jäseneksi voi liittyä ennen koulutusta. 
 
Kurssi pitää sisällään koulutuksen, materiaalin ja EA2 todistuksen. Ensiapukurssin todistus on voimassa 3 vuotta. 
 
Kouluttajana ETK Mika Sillanpää 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Sisko Korrensalo, p 050-3814375 email: siskoko14@gmail.com 

 
Osastossamme toimi Wirkeät Varttuneet -kerho ikäihmisille joka kokoontuu säännöllisesti. Wirkeät varttuneet toiminnasta voit kysyä Anja Riitta Koskenniemeltä 0405698714.
 
Nälkäpäivänä syyskuussa keräämme varoja katastrofirahastoon, jotta voimme auttaa kotimaassa ja ulkomailla. Olet tervetullut keräämään kanssamme. Tuntikin kerääjänä riittää. Ota yhteyttä puheenjohtajaan. 

Osaston puheenjohtajana on aloittanut 1.1.2019  Sisko Korrensalo ja sihteerinä Pirkko Rytkönen (puh 040 4163074) Varapuheenjohtaja on Esa Herva (puh 0440425107). Kotimaanavun yhteyshenkilö Helena Kumpumäki (puh 0440280653)

Hallituksen muut jäsenet ovat Anja Riitta Koskenniemi ja Anneli Evonkoski.

Kemin alueella toimii myös Keminmaan osaston Avustajarengas.

 Jos tarvitset avustajaa mm. sairaalakäynnille, lääkärin vastaanotolle, röntgeniin tai laboratorioon, soita keskiviikkoisin klo 9 -11 numeroon  045 123 8801. Samassa numerossa otetaan vastaan myös ilmoittautumiset vapaaehtoiseksi. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. 

Kemin alueella toimii myös Keminmaan osaston vapaaehtoiset ystävät. Voit tiedustella vapaaehtoista ystävää keskiviikkoisin klo 16- 18 puh 045 118 4884. Muina aikoina voit jättää tekstiviestin tai viestin vastaajaan.  Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi samaan numeroon.

Kemin ja Keminmaan  ruokajakelu kauppojen ylijäämäruoista vähävaraisille on joka viikko, maantaisin. Ruokajakelun puhelin 040 744 0948 päivystää parillisina viikkoina ( joka toinen viikko)  to ja pe klo 9-11 ja voit sitä kautta ilmoittautua ruoka-avun hakijaksi.

Uutiset

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Leila Eräpuro
Kuvaaja: Leila Eräpuro
"Puheenjohtajat Sisko Korrensalo Kemi ja Riitta Nahkiaisoja Keminmaa"

SPR Kemin ja Keminmaan osastot yhdistyvät SPR Meri-Lapin osastoksi v 2021 alussa. Osaston ensimmäinen kokous on 11.1.2021 klo 18, tiedotamme asiasta tarkemmin Lounais-Lapissa. Toivomme, että voimme käynnistää yhteisen osastomme toiminnan koronapandemian jälkeen mahdollisimman pian. Kaikki Kemin ja Keminmaan osaston jäsenet, lämpimästi tervetuloa kokoukseen ja toimintaan mukaan! Ja uudet jäsenet, liittykää uuteen osastoon!! Poikkeuksellinen v 2020 on päättymässä ja uusi, toivottavasti parempi, tulossa. Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta! SPR Kemin ja Keminmaan osastot

Hei SPR vapaaehtoinen Lapissa!

Koemme kaikki nyt paljon samankaltaisia tuntemuksia ja mietteitä johtuen poikkeusoloista. Lapin piiri kutsuu sinut mukaan jakamaan omia kokemuksia.

Askarruttaako omat voimavarat tai selviytymiskeinot? Haluatko oppia paremmin tukemaan myös muita?

Tervetuloa Henkisen tuen webinaariin keskiviikkona 27.5.2020 kello 17-19!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.