Kannus

Sijainti:
-, 69100, Kannus
Sähköposti: 
sprkannus@gmail.com

Uutiset

Ystäväpiiri aloittaa taas kevätkauden Kivikololla iloisen yhdessäolon merkeissä, kahvitellen (teetäkin on), käsitöitä tehden tai askarrellen, rupatellen, laulaen ja nauraen. Ensimmäinen kokoontuminen Kivikololla, Valtakatu 13, on keskiviikkona 11. tammikuuta ja siitä eteenpäin joka toinen keskiviikko. Seuraile ilmoituksia Lestijoki-lehden järjestöpalstalta. Tervetuloa mukaan hyväntuuliseen joukkoomme kaikki entiset, samoin uudetkin mukaan rohkeasti!

 

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.