Kannus

Sijainti:
-, 69100, Kannus
Sähköposti: 
sprkannus@gmail.com

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Ystäväpiiri aloittaa taas kevätkauden Kivikololla iloisen yhdessäolon merkeissä, kahvitellen (teetäkin on), käsitöitä tehden tai askarrellen, rupatellen, laulaen ja nauraen. Ensimmäinen kokoontuminen Kivikololla, Valtakatu 13, on keskiviikkona 11. tammikuuta ja siitä eteenpäin joka toinen keskiviikko. Seuraile ilmoituksia Lestijoki-lehden järjestöpalstalta. Tervetuloa mukaan hyväntuuliseen joukkoomme kaikki entiset, samoin uudetkin mukaan rohkeasti!

 

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Tapahtumat

14. - 16.9.2017

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.