Kalvola

Sijainti:
Koulutie 39, 14500, Iittala
Sähköposti: 
kalvolanspr@gmail.com

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö Iittalassa tai sen lähialueilla?

Haluaisitko osallistua esimerkiksi ystävätoimintaan tai ensiaputoiminaan, tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla? Lähetä sähköpostia, soita (katso yhteystiedot) tai tule käymään!

Kokoonnumme yleensä kerran kuussa toimitiloissamme Repsulla vanhalla yläasteella eli Nuhalassa.

Jokaiselle löytyy kyllä oman kyvyn ja halujen mukaista toimintaa! Kahvittajaksi tapahtumiin, makkaranpaistajaksi grillin ääreen, viikkotoimintaan, lipaskeräyksiin, EA-päivystäjäksi, kadonneiden etsintään, ystäväksi yksinäisille - tekemistä kyllä riittää!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

"Olli Soini Riihimäen Pride-viikolla kesällä 2019"

Hämeen ennakkoluuloton edelläkävijä 2020: Olli Soini

"Ollaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta" - Olli Soini

Punainen Risti jakaa Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille ihmisille, jotka edistävät toiminnallaan inhimillisyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Johanna Raivio
Kuvaaja: Johanna Raivio

SPR Kalvolan osaston puuhamiehen Mauri Järvisen ja Iittalan yhtenäiskoulun erityisopettajan yhteistyössä aloittama koulumummo ja -pappa toiminta on tuonut paljon iloa ja aikuisen jakamatonta aikaa paikkakunnan koulun pienille eka ja tokaluokkalasille. Toiminta Iittalassa käynnistyi syksyllä 2017 ja vapaaehtoiset mummot ja papat saivat tuolloin perehdytystä tehtäväänsä piirin työntekijältä ja koululta. Joka viiko koululla vierailee joku tai jotkut neljästä mummosta tai kolmesta papasta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Mitä haluaisitte Kalvolan osaston toimintaan lisää? Kaikki kehitysehdotukset otetaan kiitollisuudella vastaan!