Kaakkois-Suomen piiri

Punainen Risti
Kuvaaja: Punainen Risti
"Liittymällä Punaisen Ristin jäseneksi mahdollistat avun omalla paikkakunnallasi ja maailmalla. punainenristi.fi/liity"
Antti Kurola
Kuvaaja: Antti Kurola
Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
Tervetuloa SPR Kaakkois-Suomen piirin sivuille. Toimimme Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueilla 43 aktiivisen osaston voimin. Kiinnostaisiko sinua olla osana SPR Kaakkois-Suomen toimintaa? Ota yhteyttä!
Puhelin: 
040 173 7243
Sähköposti: 
kaakkois-suomi.kouvola@punainenristi.fi

SPR Kaakkois-Suomen piirin piiritoimisto on toistaiseksi avoinna vain sopimuksen mukaan. Työntekijät ovat tavoitettavissa omista sähköposteista ja puhelinnumeroista. 

Piiritoimisto avoinna klo 9.00 - 15.00 / sopimuksen mukaan.
Hallituskatu 7F, 45100 KOUVOLA (Huom! Osoite vaihtunut)

Mikkelin aluetoimisto on avoinna sopimuksen mukaan.
Otavankatu 20, 50130 MIKKELI

Piirin henkilökunnan yhteystiedot löytyvät klikkaamalla tästä.

 

 

Uutiset

Nälkäpäivän lipaskeräys järjestettiin 23.–25. syyskuuta 2021 ja se tuotti Kaakkois-Suomessa 65 000 euroa. Alueella kiersi tänä vuonna 900 Nälkäpäivän lipaskerääjää. Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri kiittää lämpimästi kaikkia Nälkäpäivän lahjoittajia ja keräykseen osallistuneita vapaaehtoisia.

Mika Asikainen, SPR.
Kuvaaja: Mika Asikainen, SPR.
"Nälkäpäivä-myyjäiset Taipalsaarella."

Nälkäpäivän lipaskeräys sujui mainioissa tunnelmissa Kaakkois-Suomessa. Piirimme osastojen aktiivit ahersivat ja lipaskerääjät näkyivät katukuvassa kiitettävästi. Myös oppilaitosten keräyksissä onnistuttiin: esimerkiksi Mikkelin Päämajakoulun oppilaat keräsivät huikean 1 800 euron potin katastrofirahastoon!

-    Suurkiitokset kaikille Nälkäpäivässä mukana olleille. Osastojen vapaaehtoiset ja keräysjohtajat tekivät jälleen ison työn Nälkäpäivän eteen. Yhdessä tekemisen meininkiä oli ilo seurata, Kaakkois-Suomen piirin järjestöpäällikkö Piritta Keränen kiittelee. 

Tiedote 22.9.2021

Punaisen Ristin Nälkäpäivän lipaskeräys käynnistyy torstaina 23.9. ja jatkuu lauantaihin 25.9. saakka.

Nälkäpäivän punaliiviset lipaskerääjät näkyvät katukuvassa tällä viikolla 23.–25. syyskuuta. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta autetaan katastrofien ja konfliktien uhreja Suomessa ja ulkomailla. Kotimaassa katastrofirahaston turvin autetaan muun muassa tulipalossa kotinsa menettäneitä. 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.