Juupajoki

"Vauvalahjan antamista jatketaan jo kolmatta vuotta"
"Nälkäpäivä"
"Kaarina ja Leena saivat mitalin"
"Munkkitalkoot Toimintavintillä"
"Zainab Shubber Naufa, Mohammed Al Aboosi ja heidän poikansa Hussein käyvät tiistaisn meidän kirpputorillamme kielikylvyssä. Elisa Käkelä neuvoo Zainabia kutomisessa. "
"Kaarina, Elisa ja Leena "luovassa työssä". Tästä lähtee vuodesukat alkuun. "
"Tältä näyttää valoisa vapaaehtoinen joulumessuilla!"
"Nälkäpäivän sopan keittäjä Matti Niemi seuraa kuinka uudelle kunnanjohtajalle maisuu ruoka. "
"Kesäretkellä Ponimaassa"
"Tämä joukko valmisti laskiaisen ja lisäksi..."
"Päiväkodin lapset vierailivat kesäkahvilassa, saivat pallot ja kaskasvomaalaukset"
"Nouseeko Kaarina ilmaan?"
"Kaarina ja Leena uusissa vappuhatuissaan"
"Kasvomaalauksia Lylyn kesälauantaissa"
Sijainti:
-, 35540, Juupajoki
Puhelin: 
+358407541609
Sähköposti: 
juupajoki@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Jälleen kerran oli iloinen laskiaistapahtuma Kopsamon koululla. Jo 23. kerran SPR:n Juupajoen osasto järjesti laskiaislystiä. 

Olisiko urheilukilpailut hieman vähentäneet osallistujia. Kuitenkin oli ajoittain pikkuista tungostakin ja vohveleita joutui jonottamaan. Hernekeiton keitti taas Heinosen Malla. Se oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Kaksi ponia oli kyyditsemässä pieniä laskiaisvieraita. He pääsivät joko ratsastamaan tai kärryn kyytiin.

Anu Rohima Mylläri piiritoimistosta kävi ystävänsä kanssa vieraisilla.

Juupajoella oli Nälkäpäivänä iloinen meininki ja suoranainen markkkinatunnelma. Hernekeittoa oli taas "tykillinen" Matti Niemen keittämänä. Se myytiin viimeiseen kauhalliseen saakka. Myös kotileivät tekivät kauppansa. Niitä olikin moneen makuun perinteisestä ruisleivästä ohrarievään, jota olisi saanut olla enemmänkin.

Keittoa ja leipää joutui jonottamaan mutta ostajat osasivat jonotuksen eikä välikohtauksia syntynyt. Kaunis sää oli saanut ihmiset liikkeelle ja he viihtyivät keittoa syöden ja kahvia juoden.

"Oma väki Lylyssä"

Tästä eivät toripäivät parane. Erkavoks viihdytti torikansaa Korkeakoskella. Siellä sai herkutella melkein kuin jouluna. Siis herkkua on siinä monenlaista!

Päiväkodin lapset eivät tänä vuonna olleet vieraina torilla koska päiväkoti on heinäkuussa kiinni. Sen sijaan Lylyssä oli lapsia ja aikuisia. Ilmapalloja jaettiin ja kasvomaalauksia tehtiin. Lapsilla oli hauskaa, niin oli myös maalausten tekijällä.

Tapahtumat

28.4.2017
Sijainti:
Koskitie 65, 35500, Juupajoki

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.