Joensuu

Sijainti:
Kauppakatu 35, 80100, JOENSUU
Puhelin: 
+358504373068
Sähköposti: 
joensuu@punainenristi.fi

 

OSASTON TOIMINTA PÄHKINÄNKUORESSA

Suomen Punaisen Ristin Joensuun osasto tarjoaa monipuolisia tekemisen paikkoja. Voit myös kysyä vapaaehtoista tai ammattiapua.

Vapaaehtoisessa auttamistyössä tarvitaan kaiken ikäisten taitoja ja jokainen voi hyödyntää omaa osaamistaan ja kokemustaan. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa osallistujille yhdessäoloa, virkistystä, koulutusta ja uusia ystäviä.

Osasto tarjoaa kaikille toimintaan tuleville tarvittavan perehdytyksen, koulutuksen ja toiminnanohjauksen.

AKTIIVISET VAPAAEHTOISET PÄHKINÄNKUORESSA

Aktiivisimmin osastossamme toimii ensiaputoiminta, nuorten ystävätoiminta - Tulisit sie miun kaa? ja ystävätoiminta. Osallistumme yhdessä lisäksi SPR:n vuosikellon mukaisiin kampanjoihin, joita ovat:  ystävänpäivä (mm. vanhainkodin valtaukset), rasismin vastainen viikko, Eurooppapäivä 9.5. , Henry Dunantin (PR perustaja) syntymäpäivä 8.5, Punaisen Ristin viikko, Nälkäpäivä ja AIDS-päivä (mm. kondomiajokorttien veto yläasteilla).

Meidän vapaaehtoisjoukkoja vetää puoleensa myös erilaiset tapahtumat (esim. perhepäivä ja illosaarirock) ja hankkeet (mennyt: Hertta-hanke. lukiolaiset vierailevat vanhainkodeilla). 

Aktiivisimmat toimijat osallistuvat mielellään myös yleiskokouksiin (4-vuoden välein/ SPR:n ylin päättäväelin), nuorten vuosikokouksiin (alle 29-vuotiaat) sekä Savo-Karjalan piirin yleiskokouksiin. 

Uutiset

Sairaanhoitajaopiskelija Paula Tossavainen tekee opinnäytetyötään Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirille liittyen ensiapuryhmien ja ensiapupäivystäjien toimintaan.

Työn tarkoitus on saada käsitys siitä, kuinka ryhmät ja päivystykset toimivat piirin alueella. Voit kyselyyn vastaamalla itse mielipiteelläsi vaikuttaa esimerkiksi ensiapuryhmien harjoitusten sisältöön ja lisätä tietoutta toiminnastanne. Teidän ei tarvitse välttämättä olla ensiapupäivystäjä, ensiapuryhmäläinen voi myös vastata kyselyyn, silloin voitte jättää vastaamatta päivystyksiä koskeviin kysymyksiin.

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirin vuosikokous järjestettiin Kolilla 24.4.2016. Vuosikokoukseen osallistui 102 henkilöä.

Vuosikokouksessa luovutettiin tasavallan presidentin myöntämät Punaisen Ristin ansiomitalit ja jaettiin muita huomionosoituksia. Kultaiset ansiomitalit saivat tänä vuonna Ilmi Hirvonen Kiteen osastosta ja Sinikka Marttila Kuopion osastosta. Pronssisen ansiomitalin sai 18 vapaaehtoista.

Vuoden Ristiläiset

Joensuun osasto etsii ystävävälittäjän tehtävistä kiinnostunteita ihmisiä! Auta ihmisiä löytämään toisensa ja saamaan ystäviä!

Tapahtumat

12.9.2016
Sijainti:
Kauppakatu 35, 80100, Joensuu
15. - 17.9.2016
Sijainti:
Kauppakatu 35, 80100, Joensuu
24.9.2016
Sijainti:
Keskuskatu 8 B, 81100, Kontiolahti.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.