Joensuu

Sijainti:
Yläsatamakatu 9, 80100, JOENSUU
Puhelin: 
+358504373068
Sähköposti: 
toimisto@sprjoensuu.net

 

OSASTON TOIMINTA PÄHKINÄNKUORESSA

Suomen Punaisen Ristin Joensuun osasto tarjoaa monipuolisia tekemisen paikkoja. Voit myös kysyä vapaaehtoista tai ammattiapua.

Vapaaehtoisessa auttamistyössä tarvitaan kaiken ikäisten taitoja ja jokainen voi hyödyntää omaa osaamistaan ja kokemustaan. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa osallistujille yhdessäoloa, virkistystä, koulutusta ja uusia ystäviä.

Osasto tarjoaa kaikille toimintaan tuleville tarvittavan perehdytyksen, koulutuksen ja toiminnanohjauksen.

AKTIIVISET VAPAAEHTOISET PÄHKINÄNKUORESSA

Aktiivisimmin osastossamme toimii ensiaputoiminta, nuorisoryhmä ja ystävätoiminta. Osallistumme yhdessä lisäksi SPR:n vuosikellon mukaisiin kampanjoihin, joita ovat:  ystävänpäivä (mm. vanhainkodin valtaukset), rasismin vastainen viikko, "Avun kasvot" 9.5 (+Eurooppapäivä), Henry Dunantin (PR perustaja) syntymäpäivä 8.5, Punaisen Ristin viikko, Nälkäpäivä ja AIDS-päivä (mm. kondomiajokorttien veto yläasteilla).

Meidän vapaaehtoisjoukkoja vetää puoleensa myös erilaiset tapahtumat (esim. perhepäivä ja illosaarirock) ja hankkeet (Hertta-hanke. lukiolaiset vierailevat vanhainkodeilla). 

Aktiivisimmat toimijat osallistuvat mielellään myös yleiskokouksiin (4-vuoden välein/ SPR:n ylin päättäväelin), nuorten vuosikokouksiin (alle 29-vuotiaat) sekä Savo-Karjalan piirin yleiskokouksiin. 

Uutiset

SPR:n lasten kesäleirit alueellamme lähestyvät - tule mukaan!

Piirin alueella toteuttavat lasten kesäleirit alkavat hahmottua! Lisäksi perinteinen nuorille suunnattu Viinijärven osaston nuorten leiri toteutuu...

Nyt osastoilla loistava tilaisuus tarjota leirimahdollisuuksia paikkakuntansa / osastonsa lapsille - kannattaa olla aktiivinen!

Ainakin Viinijärven lastenleirille tarvitaan vielä ohjaajia, jos tiedät sopivia leiriohjaajia tai olet itse moinen, ota yhteyttä suoraan Annamariin!

Huippua leirikesää!

Joensuun piiritoimisto on suljettuna to 28.5.

Olemme Joensuun Areenalla toteuttamassa suurta evakuointiharjoitusta ja muilla työmatkoilla. Kuopion toimisto toimii normaalisti

t: Piirin väki

NEPAL-keräys on pyörinyt kaksi päivää Joensuun osastossa.

Tuottoja on tullut huikeat 2094 euroa! Kerääjiä on ollut molempina päivinä yhteensä 20 ja lippaita on liikkeellä käynyt useita!

Kiitos kaikille kerääjille ja lahjoittajille!

Tapahtumat

13.6.2015
Sijainti:
Nilsiäntie 66, 73300, Nilsiä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.