Joensuu

Sijainti:
Kauppakatu 35, 80100, JOENSUU
Puhelin: 
+358504373068
Sähköposti: 
joensuu@punainenristi.fi

 

OSASTON TOIMINTA PÄHKINÄNKUORESSA

Suomen Punaisen Ristin Joensuun osasto toimii vapaaehtoisten avulla ja tarjoaa monipuolisia tekemisen paikkoja. Voit myös kysyä vapaaehtoista tai ammattiapua.

Vapaaehtoisessa auttamistyössä tarvitaan kaiken ikäisten taitoja ja jokainen voi hyödyntää omaa osaamistaan ja kokemustaan. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa osallistujille yhdessäoloa, virkistystä, koulutusta ja uusia ystäviä.

Osasto tarjoaa kaikille toimintaan tuleville tarvittavan perehdytyksen, koulutuksen ja toiminnanohjauksen.

AKTIIVISET VAPAAEHTOISET PÄHKINÄNKUORESSA

Aktiivisimmin osastossamme toimii ensiaputoiminta, nuorten ystävätoiminta - Tulisit sie miun kaa? ja ystävätoiminta. Osallistumme yhdessä lisäksi SPR:n vuosikellon mukaisiin kampanjoihin, joita ovat:  ystävänpäivä (mm. vanhainkodin valtaukset), rasismin vastainen viikko, Eurooppapäivä 9.5. , Henry Dunantin (PR perustaja) syntymäpäivä 8.5, Punaisen Ristin viikko, Nälkäpäivä ja AIDS-päivä (mm. kondomiajokorttien veto yläasteilla).

Meidän vapaaehtoisjoukkoja vetää puoleensa myös erilaiset tapahtumat (esim. perhepäivä ja illosaarirock) ja hankkeet (mennyt: Hertta-hanke. lukiolaiset vierailevat vanhainkodeilla). 

Aktiivisimmat toimijat osallistuvat mielellään myös yleiskokouksiin (4-vuoden välein/ SPR:n ylin päättäväelin), nuorten vuosikokouksiin (alle 29-vuotiaat) sekä Savo-Karjalan piirin yleiskokouksiin.

Suomen Punaisen Ristin etusivu: http://www.redcross.fi/

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirin Facebook-sivu: https://www.facebook.com/sprsavokarjala

Suomen Punaisen Ristin oma Facebook-sivu: https://www.facebook.com/punainenristi

Uutiset

Varkauden osaston ensiapuryhmä etsii uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan!

Ensiapuryhmä mm. päivystää aktiivisesti erilaisissa yleisötilaisuuksissa ja osallistuu kadonneiden henkilöiden etsintään. Ensiapuryhmäläiseltä ei vaadita terveysalan koulutusta tai osaamista, Punainen Risti kouluttaa itse vapaaehtoisensa! Tsekkaa ryhmän itse tekemä video ja käy tutustumassa osaston Facebook -sivuihin osoitteessa https://www.facebook.com/SPRVarkaus/.

MaMa-kerhojen perehdytystilaisuus järjestetään Joensuussa SPR:n tiloissa (Kauppakatu 35, 3krs.) 28. helmikuuta kello 17-19.
Koulutus antaa valmiudet toimia MaMa-kerhoissa eri tehtävissä sekä maahanmuuttajan tukena eri tilanteissa.
Ilmoittautumiset 26. helmikuuta mennessä toiminnanohjaajalle. 
 
Lisätietoja: 
Toiminnanohjaaja Kirsi Vento-Saleem
Yhteistuumin osaksi suomalaista yhteiskuntaa -hanke
0400 225 192
SPR:n ystävätoiminnan kurssi järjestetään Joensuussa 15. helmikuuta kello 16.30-20.30.
 
Koulutus antaa valmiudet toimia SPR:n ystävänä eri elämäntilanteissa oleville henkilöille. Kurssi on ilmainen, sisältäen opetuksen, kahvit, materiaalin ja todistuksen.
 
Paikkana on SPR Savo-Karjala piiri, kauppakatu 35, 80100 Joensuu
 
Ilmoittautumiset 13. helmikuuta mennessä 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.