SPR Järjestökouluttajat - FRK Organisationsutbildare

Leena Koskela, 2017
Kuvaaja: Leena Koskela, 2017

Tervetuloa järjestökouluttajien maailmaan!

Näiltä sivuilta löydät järjestökoulutukseen liittyvät koulutusmateriaalit ja aineistot. Tavoitteena on tuoda tänne viimeisimmät päivitykset järjestökoulutusaineistoista, sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista.

Koulutusten materiaalit löytyvät vasemmalla olevan linkkivalikon kautta (näkyy vain ryhmän jäsenille).

Mikäli sinulla on kysymyksiä järjestökoulutuksen materiaaleista jne, voit olla yhteydessä oman piirin järjestöasioista vastaavaan työntekijään tai keskustoimiston vapaaehtois- ja nuorisoyksikön järjestökoulutussuunnittelijaan.

***************************************************************
Välkommen till organisationsutbildarnas värld!

Det här är en grupp för alla Finlands Röda Kors organisation utbildare. Här finner du kursmaterial, information och aktuella nyheter.

Kursmaterialet hittar du från länklistan här på vänster sida.

Ifall du har frågor kring kursmaterialet etc. kan du vara i kontakt med den ansvarig arbetaren i ditt eget distrikt eller på centralbyrån.

Uutiset

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 1/2020 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 6/2019 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 5/2019 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.