SPR Järjestökouluttajat - FRK Organisationsutbildare

Leena Koskela, 2017
Kuvaaja: Leena Koskela, 2017

Tervetuloa järjestökouluttajien maailmaan!

Näiltä sivuilta löydät järjestökoulutukseen liittyvät koulutusmateriaalit ja aineistot. Tavoitteena on tuoda tänne viimeisimmät päivitykset järjestökoulutusaineistoista, sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista.

Koulutusten materiaalit löytyvät vasemmalla olevan linkkivalikon kautta (näkyy vain ryhmän jäsenille).

Mikäli sinulla on kysymyksiä järjestökoulutuksen materiaaleista jne, voit olla yhteydessä oman piirin järjestöasioista vastaavaan työntekijään tai keskustoimiston vapaaehtois- ja nuorisoyksikön järjestökoulutussuunnittelijaan.

***************************************************************
Välkommen till organisationsutbildarnas värld!

Det här är en grupp för alla Finlands Röda Kors organisation utbildare. Här finner du kursmaterial, information och aktuella nyheter.

Kursmaterialet hittar du från länklistan här på vänster sida.

Ifall du har frågor kring kursmaterialet etc. kan du vara i kontakt med den ansvarig arbetaren i ditt eget distrikt eller på centralbyrån.

Uutiset

Miten tuemme esimerkiksi Ukrainasta paenneita tai kuntaan saapuvia kiintiöpakolaisia kotoutumisessa? Mitä vapaaehtoiset voivat tehdä?

Webinaarissa SPR:n vapaaehtoiset eri puolilta Suomea kertovat millaista toimintaa osastoissa ja vastaanottokeskuksissa on järjestetty. Saamme tietää missä on onnistuttu Porissa, mitä on opittu Oulussa ja mitä tekivät vapaaehtoiset puutarhalla Pieksämäellä. Lisäksi esittelyssä on työkaluja vapaaehtoistoiminnan tueksi. Tule kuulemaan hyväksi havaituista malleista ja hakemaan ideoita toimintaan!

Järjestämme 14.6. klo 17:30-19 kotoutumisen tuen webinaarin, johon ovat tervetulleita vapaaehtoiset, vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet sekä työntekijät kaikilta toimialoilta.

Oma-tapahtuma löytyy täältä: https://oma.punainenristi.fi/event/15442 . Ilmoittautumiset Omassa 13.6.2022 mennessä.

 

(Webinaari järjestetään uudelleen syyskauden alussa 7.9.2022 klo 17:30-19. Tästä tulee mainos ja lisätietoa lähempänä, mutta voi merkitä jo kalentereihin!)

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela

Koronatilanteesta johtuen Kouluttajapäivät 2022 toteutuvat ETÄKOULUTUKSENA. Ennakkoilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu Loppiaiseen saakka. Ilmoittautuneet saavat 7.1.2022 linkin, jolla voi ilmoittautua vapaavalintaisiin työpajoihin. Kurssimaksuja ei etäkoulutuksista peritä. Alustava ohjelma liitteenä. Huomatkaa, että aikatauluihin saattaa tulla pieniä muutoksia. Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Kouluttajapaivat2022

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.