InAction! yläkoulun hätäensiapukoulutus

Nuoret tarvitsevat ensiaputaitoja

Itsenäistymässä olevat nuoret kohtaavat ensiaputilanteita usein ja pitävät taitoja tärkeinä, mutta eivät välttämättä osaa tai uskalla auttaa. Me Punaisessa Ristissä haluamme, että jokainen nuori oppii henkeä pelastavat hätäensiaputaidot. InAction! on virtuaalisen Seppo-pelialustan avulla tehtävä ensiapukurssi yläkoulujen 8. luokkalaisille. Yleensä se koostuu verkkokoulutuksesta ja koululla pidettävästä ensiapuharjoituksesta, mutta pandemiasta johtuen lähikoulutukset eivät tällä hetkellä ole mahdollisia. Toistaiseksi kasiluokat voivat opetella ensiaputaitoja suorittamalla kolmen tunnin verkkokoulutuksen. Koulutuksen voi hyvin tehdä oman opettajan johdolla joko luokassa tai etäopetuksessa. 

 

Koulutuksia voi varata nyt syyslukukaudelle 2020

Helsingin ja Uudenmaan piiri järjestää InAction! ensiapukoulutusta yhteistyössä HOK-Elannon kanssa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo pois lukien Kauniainen, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää ja Mäntsälä). Koulutuksia järjestetään ympäri Suomen, ja niitä voi kysyä paikallisesta Punaisen Ristin piiristä. Koulutus on mahdollista käydä suomeksi tai ruotsiksi. 

Hanke päättyy vuoden 2020 loppuun. Jatkomahdollisuuksia selvitetään, mutta toistaiseksi koulutuksia ei voi varata kevätlukukaudelle 2021.