Härmälä

Sijainti:
-, 33900, Tampere
Puhelin: 
+358408109100
Sähköposti: 
harmala(ät)punainenristi.fi

Tule mukaan osastoomme!

Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita.

Syksyisin Nälkäpäivä-keräys on hyvä ja helppo tapa osallistua toimintaamme ja siitä on iloa todella monille ihmisille ympäri maailman.

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

Uutiset

Tämä kirje on Punaisen Ristin Härmälän osaston jäsenille suunnattu tiedote. Olemme saaneet joukkoomme uusia jäseniä. Toivotamme teidät tervetulleeksi osastoomme. Toivottavasti saamme sinusta myös uuden toimijan riveihimme. Kiitos kaikille, jotka olette edelleen osastomme jäseniä. Meillä on myös joukossamme jäseniä, jotka ovat olleet jäseniä vuosikausia tai sellaisia, jotka eivät asu Härmälän alueella. Jäsenyys on kannanotto ja se auttaa osastoa pysymään toimintakykyisenä. Jäsenmaksuilla rahoitamme suuren osan toiminnastamme.

Nälkäpäivä-keräys on takanapäin. Härmälän osaston arvioitu keräystulos on 2814,22 €.

Isot kiitokset kaikille keräykseen osallistuneille!

Suomen Punaisen Ristin perinteinen Nälkäpäivä-keräys järjestetään tänä syksynä 18.-20.9.2014. Nälkäpäivä-keräys on valtakunnallinen keräys, jossa Härmälän osasto on aktiivisesti mukana. Kutsumme Sinutkin mukaan auttamaan! Osallistua voit oman aikataulusi mukaan. Voit tulla lipaskerääjäksi, voit tiputtaa kolikkoja keräyslippaaseen tai voit tehdä lahjoituksen myös Internetissä.

Me etsimme lipaskerääjiä Partolan City-Marketin ja S-marketin edustalle sekä K-market Härmälän edustalle. Kerääjäksi voit tulla vaikka tunniksi, pariksi kerrallaan.

Tapahtumat

27.4.2017
Sijainti:
Polttimonkatu 4, 33210, Tampere
31.8.2017
Sijainti:
Kalkun kehätie 4, 33330, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.