Hämeenkyrö

Sijainti:
Valtakatu 55, 39200, Kyröskoski
Sähköposti: 
sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Laita yhteystietosi osaston sähköpostiin niin otamme yhteyttä

sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Uutiset

SPR Hämeenkyrön osasto toivottaa kaikille hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta 2022!

Suuri kiitos jokaiselle jäsenelle, lahjoittajalle, vapaaehtoiselle ja yhteistyökumppanille kuluneesta vuodesta. Te teette mahdolliseksi kaiken toimintamme. Olette tärkeitä omalla paikallanne.

...

Seuraamme koronatilannetta ja siihen liittyviä rajoituksia ja tiedotamme tulevista tapahtumista ja muutoksista ensisijaisesti osaston some-kanavilla:

SPR Hämeenkyrö (@spr_hameenkyro) • Instagram

"Lahjoita nyt"

Ole mukana avun ketjussa lähimmäisesi tukena katastrofirahaston kautta. Nälkäpäiväkeräyksen tuotolla autetaan ihmisiä sekä Suomessa että muissa maissa. Avullasi sotien ja luonnononnettomuuksien uhrit saavat ruokaa, puhdasta vettä ja lääkkeitä. Suomessa lahjoituksilla autetaan mm. tulipalon uhreja ja ylläpidetään valmiutta auttaa onnettomuuksissa. Anna lahjasi tämän linkin kautta: https://oma.punainenristi.fi/nalkapaiva-kerays-2021/8-9637 Kiitos tuestasi!

Ystävänpäivän tapahtumat on peruttu mutta SOITELLAAN ystäville!

Tapahtumat

18.1. - 31.3.2022
Sijainti:
Rongankatu 11 C 83, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.