Hämeenkyrö

Sijainti:
Puhelin: 
+358405397100
Sähköposti: 
sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Laita yhteystietosi osaston sähköpostiin niin otamme yhteyttä

sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Uutiset

Punaisen Ristin Hämeenkyrön osasto valitsi syyskokouksessaan hallitukseen vuodelle 2017 puheenjohtajaksi Kari Lehtiniemen, varapuheenjohtajaksi Miia Knuutilan ja uusiksi jäseniksi Eveliina Peltomäen sekä Mika Uutelan.  Vanhoina jäseninä jatkavat Marja Ylevä ja Merja Santasalo-Ahola.  

Hallitus kiittää osaston jäseniä, tukijoita, yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia kuluneesta vuodesta ja toivoo aktiivista osallistumista myös vuoden 2017 toimintaan.

KUTSU  arjen asumisapu-koulutusiltaan

Aika:       perjantai 18.11.2016 klo 17:30 - 19:30

paikka:   Kyröskosken koulu, Medialuokka,  Koulukatu 26  Kyröskoski

 

Mistä löytyy kirjasto tai mitä tehdä kun unohtaa avaimen kotiin?  Punnitaanko kaupassa itse ja missä voi harrastaa liikuntaa?   Uudessa ympäristössä tarvitaan ystävää jonka kanssa arjen asioita voi ihmetellä.

Pauliina Sillanpää
Kuvaaja: Pauliina Sillanpää

Kehitämme Hämeenkyrössä nuorten ensiaputaitoja aloittamalla koulutustoimintaa aiheeseen liittyen.

KUKA VOI TULLA MUKAAN?

Punaisen Ristin kaikki toiminta on aina kaikille avointa.  Katsomatta henkilön ulkonäköön tai taustoihin koulutamme ensiaputaitoja 15-24 vuotiaille paikkakunnalla asuville nuorille.  Otamme mielellämme mukaan myös aikuisia oppimaan ja auttamaan koulutuksen sujuvuudessa.

MILLOIN?

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.