Hämeenkyrö

Sijainti:
Valtakatu 55, 39200, Kyröskoski
Puhelin: 
+358405397100
Sähköposti: 
sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Laita yhteystietosi osaston sähköpostiin niin otamme yhteyttä

sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Uutiset

SPR Hämeenkyrön osaston uusi osoite 1.11.2020 alkaen on
Valtakatu 55, 39200 Kyröskoski

Niklas Meltio
Kuvaaja: Niklas Meltio

Järjestömme keskustoimiston ohjeen mukaisesti SPR Hämeenkyrön osaston hallitus on päättänyt, että kaikki toimintamme laitetaan tauolle huhtikuun 13 päivään saakka. Muutoksista tiedotetaan mahdollisimman pian. Myös kevätkokous on siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Alkaen tästä päivästä pääsiäiseen asti (13.4.2020) perumme kaikki vapaaehtoisille suunnatut koulutukset ja tapahtumat. Peruutusten mahdollista jatkamista pääsiäisen yli harkitaan. Päätöstä tarkistetaan kuukauden kuluttua, kun on nähty missä vaiheessa epidemia on.

Kari Lehtiniemi
Kuvaaja: Kari Lehtiniemi
"Sari Salo aloittamassa elvytystä. Juha Hätönen SPR:stä neuvoo kouluttajana ja Mervi Luukkanen valmistautuu käyttämään defibrillaattoria."

SPR Hämeenkyrön osasto yhteistyössä hämeenkyröläisten yritysten kanssa on hankkinut defibrillaattorin Tippavaaraan K-Supermarketin tiloihin.  Mukaan lahjoitukseen lähtivät: K-Supermarket Hämeenkyrö, K-Market Kyröskoski, Elona-Apteekki, Hius- ja kauneuspiste Säihke, Hämeenkyrön Tarvikepiste, Next Level Fitness Center, Rengaskorjaamo Pusa ja Tokmanni.

Laite on kaupan aulassa kaikkien saatavissa ja helposti löydettävissä.  Hankkeessa mukana olevien firmojen työntekijät koulutettiin käyttämään laitetta.  Defibrillaattori asennettiin paikalleen 17.12.2018 ja on valmiina käytettäväksi.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.