Hämeenkyrö

Sijainti:
Valtakatu 55, 39200, Kyröskoski
Sähköposti: 
sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Laita yhteystietosi osaston sähköpostiin niin otamme yhteyttä

sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

SPR Hämeenkyrön osasto toivottaa kaikille hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta 2022!

Suuri kiitos jokaiselle jäsenelle, lahjoittajalle, vapaaehtoiselle ja yhteistyökumppanille kuluneesta vuodesta. Te teette mahdolliseksi kaiken toimintamme. Olette tärkeitä omalla paikallanne.

...

Seuraamme koronatilannetta ja siihen liittyviä rajoituksia ja tiedotamme tulevista tapahtumista ja muutoksista ensisijaisesti osaston some-kanavilla:

SPR Hämeenkyrö (@spr_hameenkyro) • Instagram

"Lahjoita nyt"

Ole mukana avun ketjussa lähimmäisesi tukena katastrofirahaston kautta. Nälkäpäiväkeräyksen tuotolla autetaan ihmisiä sekä Suomessa että muissa maissa. Avullasi sotien ja luonnononnettomuuksien uhrit saavat ruokaa, puhdasta vettä ja lääkkeitä. Suomessa lahjoituksilla autetaan mm. tulipalon uhreja ja ylläpidetään valmiutta auttaa onnettomuuksissa. Anna lahjasi tämän linkin kautta: https://oma.punainenristi.fi/nalkapaiva-kerays-2021/8-9637 Kiitos tuestasi!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.