Hämeenkyrö

Sijainti:
Puhelin: 
+358405397100
Sähköposti: 
sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Laita yhteystietosi osaston sähköpostiin niin otamme yhteyttä

sprhameenkyronosasto@punainenristi.fi

 

Uutiset

Kari Lehtiniemi
Kuvaaja: Kari Lehtiniemi
"Ryhmä suunnittelemassa kevään toimintaa"

SPR Hämeenkyrön osaston ensiavun ja valmiuden ryhmä aloitti toimintansa EA-kurssin jälkeen suunnittelemalla kevään ohjelmaa.  5.4.2017 kokouksessa sovittiin että kokoonnutaan kaksi kertaa kuukaudessa, joka kk:n ensimmäisenä lauantaina ja keskimmäisenä keskiviikkona.  Kunkin kuukauden "vastuupari" hoitaa tapaamisjärjestelyt ja aktiviteetit.

Ensiavun ja valmiuden ryhmä

Perustamme tänä keväänä ensiavun ja valmiuden ryhmän. Toivomme mukaan aktiivisia jäseniä osallistumaan koulutukseen ja valmiuden ylläpitoon.  Ryhmässä koulutetaan ihmisiä mm. ensiavun, ensihuollon, henkisen tuen ja kotimaan avun osaajiksi. 

Kevään ensimmäinen EA-info on tiistaina 21.2.2017 klo 18.00 Kosken Sykkeen ruokalassa.  EA1-kurssi järjestetään 25. ja 26.3.2017

Punaisen Ristin Hämeenkyrön osasto valitsi syyskokouksessaan hallitukseen vuodelle 2017 puheenjohtajaksi Kari Lehtiniemen, varapuheenjohtajaksi Miia Knuutilan ja uusiksi jäseniksi Eveliina Peltomäen sekä Mika Uutelan.  Vanhoina jäseninä jatkavat Marja Ylevä ja Merja Santasalo-Ahola.  

Hallitus kiittää osaston jäseniä, tukijoita, yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia kuluneesta vuodesta ja toivoo aktiivista osallistumista myös vuoden 2017 toimintaan.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.