Hämeen piiri

Punaisen Ristin Hämeen piiri on toiminut Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella jo 80 vuotta. Piirissämme on 54 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa.
Puhelin: 
0207 01 2770
Faksin numero: 
Ensiapukurssiasiat: koulutus.lantinen(at)punainenristi.fi
Sähköposti: 
hame(at)punainenristi.fi

Tarkemmat yhteystiedot.

Hämeen piirin alueen väestöpohja on yli 740 000 asukasta, joista toimintaamme jäsenyydellä tukee noin 11 500 henkeä. Lisäksi tuhannet ihmiset tekevät arvokasta Punaisen Ristin vapaaehtoistyötä osastojen toimintaryhmissä, verenluovuttajina, kerääjinä, lahjoittajina ja toimijoina erilaisissa tapahtumissa.

Olet lämpimästi tervetullut osaksi Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua. Tutustu toimintamuotoihimme täällä.

Uutiset

Kiia Etelävuosi / SPR Aineistopankki
Kuvaaja: Kiia Etelävuosi / SPR Aineistopankki

Suomen Punainen Risti viettää Rasismin vastaista viikkoa 19.─25.3.2018. Teemaviikolle näyttää edelleen olevan tarvetta: Euroopan Unionin perusoikeusvirasto julkaisi loppuvuodesta 2017 tutkimuksen, joka puhuu karua kieltä Suomessa esiintyvästä rasismista ja syrjinnästä. Tutkimuksen mukaan tilanne on meillä merkittävästi huonompi kuin muissa EU-maissa. Rasismia ja syrjintää kokivat ennen kaikkea eteläisestä Afrikasta saapuneet siirtolaiset. Suomen maahanmuuttajat kärsivät syrjinnästä niin työelämässä, julkisissa palveluissa kuin arkipäiväisessä asioinnissakin.

Marjut Välimaa
Kuvaaja: Marjut Välimaa
"Kartanon Toimelan sali toimi hyvin koulutuspaikkana"

Hämeen piirin toiminnantarkastajien koulutus pidettiin Tampereella Ahlmanin kartanon maisemissa. Kouluttajina toimivat Liisa Karhu ja Tapani Väisänen. Osallistujia oli ympäri piiriä yhteensä kymmenen ja päivän aikana saatiin runsaasti tietoa ja uutta pohdittavaa. Toivottavasti saadaan syksyllä vielä muutama toiminnantarkastaja rinkiin mukaan, että saadaan kunnon pooli pystyyn :) Kiitos koulutuksesta ja tapaamisiin! 

Lauantaina 10.3. koulutettiin Tampereella Ahlmannin kartanolla Sillmät Ristissä -koulutusviikonlopusssa Hämeen piirin 16 ensimmäistä verkkoystävätoiminnan vapaaehtoista. Keskustoimistosta sosiaalitoiminnan suunnittelija Varpu Salmenrinne piti koulutuksen, johon sisältyi kolmen tunnin uusi ystävätoiminnan peruskurssi.  Kurssilla oli myös verkkoysävätoiminnan käytännönharjoittelua Telegramin avulla. Telegram on viestintäsovellut älypuhelimille ja muille laitteille.

Tapahtumat

20.3.2018
Sijainti:
Honkalantie 7, 34600, RUOVESI
21.3.2018 - 22.3.2018
26.3.2018
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.