Hämeen piiri

Punaisen Ristin Hämeen piiri on toiminut Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella yli 70 vuotta. Piirissämme on 57 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa.
Puhelin: 
0207 01 2770
Faksin numero: 
0207 01 2771
Sähköposti: 
hame(at)punainenristi.fi

Tarkemmat yhteystiedot.

Hämeen piirin alueen väestöpohja on yli 740 000 asukasta, joista toimintaamme jäsenyydellä tukee 12 000. Lisäksi tuhannet ihmiset tekevät arvokasta Punaisen Ristin vapaaehtoistyötä osastojen toimintaryhmissä, verenluovuttajina, kerääjinä, lahjoittajina ja toimijoina erilaisissa tapahtumissa.

Olet lämpimästi tervetullut osaksi Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua. Tutustu toimintamuotoihimme täällä.

Uutiset

Jouko Lehtisalo
Kuvaaja: Jouko Lehtisalo

Etsin kuumeisesti sadevaatteitani, sekä pyörän avainta – aattoaamu oli alkanut nimittäin hienosti kovalla räntäsateella. Mielessäni harmittelin sitä, etten ollut mennyt jouluksi kotiin Savoon, sillä se ei ole lumettomilla jouluilla pettänyt. Olin kuitenkin haaveillut vapaaehtoistyö-joulusta jo vuosia, ja olin innoissani päästessäni toteuttamaan Tampereella ensimmäistä laatuaan järjestettävää Aattokahvilaa, vieläpä molemmissa toimintapaikoissa, SPR Hämeen piirin koulutustilassa ja Nuorten Turvatalolla.

Ensi vuonna Suomen Punainen Risti on jälleen näkyvästi esillä sekä mediassa että katukuvassa. Järjestömme täyttää 140 vuotta samanaikaisesti kun Hämeen piiri täyttää komeat 80 vuotta. Juhlavuodesta nautitaan muun muassa julkaisemalla vanhoja kuvia ja tarinoita menneiltä vuosilta. Listätietoja juhlavuoden tapahtumista löydät täältä.

Tässä vuoden 2017 varmistuneita päivämääriä:

Teija Soini, SPR
Kuvaaja: Teija Soini, SPR

Punaisen Ristin osastoilla on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia toimia pakolaisten inhimillisen vastaanoton ja kotoutumisen puolesta omilla paikkakunnillaan. Kunnat ja kaupungit vastaavat pakolaisten ja muiden muuttajien lakisääteisistä palveluista ja kotouttamisesta. Järjestöillä on kuitenkin paljon mahdollisuuksia vaikuttaa siihen, kuinka vastaanotto ja kotoutuminen sujuvat ja suomalainen arki käynnistyy.

Ennen pakolaisten vastaanottoa

Tapahtumat

21. - 22.1.2017
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
21.1.2017
Sijainti:
Polttimonkatu 4, 33210, Tampere
24.1.2017 - 25.1.2017
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.