Hämeen piiri

Punaisen Ristin Hämeen piiri on toiminut Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella jo 80 vuotta. Piirissämme on 54 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa.
Puhelin: 
0207 01 2770
Faksin numero: 
Ensiapukurssiasiat: koulutus.lantinen(at)punainenristi.fi
Sähköposti: 
hame(at)punainenristi.fi

Tarkemmat yhteystiedot.

Hämeen piirin alueen väestöpohja on yli 740 000 asukasta, joista toimintaamme jäsenyydellä tukee noin 11 500 henkeä. Lisäksi tuhannet ihmiset tekevät arvokasta Punaisen Ristin vapaaehtoistyötä osastojen toimintaryhmissä, verenluovuttajina, kerääjinä, lahjoittajina ja toimijoina erilaisissa tapahtumissa.

Olet lämpimästi tervetullut osaksi Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua. Tutustu toimintamuotoihimme täällä.

Uutiset

Hanne-Miia Ollikainen
Kuvaaja: Hanne-Miia Ollikainen
"Akaan osaston vapaaehtoiset ja Tarpiakodin asukkaat ystävänpäivän Mennään yhdessä -tapahtumassa Kylmäkoskella."

Ystävänpäivänä on hyvä muistaa rakkaita ihmisiä. Ystävänpäivänä muistutetaan juuri kohtaamisen tärkeydestä, sillä yli puolet suomalaisista on kokenut yksinäisyyttä jossain elämänsä vaiheessa. Yksinäisyys vaikuttaa sosiaaliseen elämään, mutta myös terveyteen monella tavalla.

Ystävätoiminnan kautta jokainen voi löytää uusia ystäviä, vertaistukea ja matalankynnyksen harrastustoimintaa. Ystävät voivat toimia esimerkiksi juttuseurana, kauppa-apuna, saattajina esimerkiksi lääkärikäynneillä tai ulkoilussa apuna ja tukena.

Pasi Aittokumpu
Kuvaaja: Pasi Aittokumpu

SPR Nokian osasto esitteli toimintaansa ensiapunäytöksen kera 13.1.2018 Nokian Prismassa. Käyhän katsomassa video, olisiko tämä harrastus juuri sinua varten tai saisiko osastosi ideoita oman toiminnan esittelyyn. https://www.youtube.com/watch?v=meBVR4jyB1U&feature=youtu.be

 

Pirjo Mattila
Kuvaaja: Pirjo Mattila

ENSIVASTEKOULUTUSTA TAMMELASSA

”Ensivastekoulutus, ei taida olla ihan minulle tarkoitettu” tuumasin reilu kolme vuotta sitten, kun tulin mukaan ensiapuryhmän toimintaan.

-joopa joo, vaan niin sitä oltiin mukana kursseilla yhdeksäntoista muun kurssilaisen kanssa. Se on sitä kun tämä harrastus vie mukanaan.

Tapahtumat

1.9.2017 - 31.5.2018
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
16.2. - 11.3.2018
Sijainti:
Kauppakatu 14, 18100, Heinola
28.2.2018 - 1.3.2018

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.