Tampereen osaston ensiapu- ja valmiusryhmä

SPR:n Tampereen osaston ensiapu- ja valmiusryhmä kokoontuu harjoituksiinsa tiistaisin. Harjoituksissa käsitellään laajasti eri ensiapuaiheita luentojen ja harjoitusten kautta. Joka syksy ja kevät kerrataan vähintään hätäensiapu, eli elvytys, tajuton sekä suuri verenvuoto ja sokki. Ryhmän ohjelma suunnitellaan yhdessä ja monet ryhmäläisistä osallistuvat iltojen toteutukseen. Ensiapuaiheiden lisäksi ryhmäilloissa tutustutaan Punaisen Ristin toimintaan ja periaatteisiin sekä Vapaaehtoiseen Pelastuspalveluun (Vapepa) liittyen etsintöihin ja muihin valmiusasioihin.

Ryhmäiltojen lisäksi halukkaita aktiivisia ryhmäläisiä jatkokoulutetaan oman mielenkiinnon mukaan mm. ensiavussa, henkisessä tuessa ja valmiustoiminnassa. Yksi suurimmista koulutusasioista on ensiapupäivystysaiheet. Ea-päivystykset myös lisäävät ryhmäläisten mahdollisuutta käyttää opittuja taitoja.

Jokainen ryhmäläinen osallistuu iltoihin omien aikataulujensa mukaisesti, ei siis haittaa, jos joka kerralle ei pääse. Jokaisen EA-päivystysoikeuden omaavan tulee kuitenkin osallistua vähintään kuuteen ea-aiheiseen ryhmäiltaan vuoden aikana.

Ryhmän kokoontumispaikka on Otavalankatu 12 A joka tiistai kello 18.00 ellei toisin mainita.

Uusien ensiapuryhmäläisten illat alkavat kello 17.00.

  • ti 17.1.
  • ti 14.2.
  • ti 14.3.
  • ti 11.4.
  • ti 16.5. 

Tervetuloa mukaan monipuoliseen toimintaan!

Kysy rohkeasti lisätietoja: