Tule vapaaehtoiseksi Educa-messuille 26.-27.1.

Haemme vapaaehtoisia Educa-messujen Punaisen Ristin messupisteelle. Esittelemme messuilla uudistunutta Riskien Keskellä -sovellusta ja siihen liittyvää opettajan aineistoa. Tällä kertaa olemme mukana messuilla poikkeuksellisen näyttävästi, koska koko käytävän kokoisen messupisteen lisäksi meillä on myös infotilaisuuksia messulavalla ja flyereiden jakoa. 

Perjantaina messut ovat auki klo 10-18 ja lauantaina 10-17. Messuille voi tulla vapaaehtoiseksi vain yhdeksi päiväksi tai muuten osaksi aikaa. Työvuorot tehdään niin, että aikaa jää myös messujen kiertelyyn ja kiinnostaviin ohjelmiin osallistumiseen. Matka- ja ruokakulut korvataan.

Kylmiltään sovellusta esittelemään ei tarvitse lähteä, vaan ennen messuja pidämme kaksi perehdytystilaisuutta messuvapaaehtoisille, joissa käydään läpi Riskien Keskellä -sovellusta ja käytännön asioita messuista. Toivomme, että pääset osallistumaan toiseen näistä perehdytyksistä. Lisäksi kaikki saavat lyhyen infopaketin tärkeimmistä asioista. Ensimmäinen pidetään 23.1. klo 18 keskustoimistolla (Tehtaankatu 1, Helsinki) ja toinen 25.1. klo 14 Messukeskuksessa.

Tarkemmin messuihin voi tutustua täältä: http://educa.messukeskus.com/

ja Riskien Keskellä -sovellukseen täältä (materiaali sovelluksessa on vielä vanhaa, mutta ideasta saa kiinni) https://www.riskienkeskella.fi/

Lisätiedot: maaria.kuitunen@redcross.fi

Ilmoittaudu: https://www.lyyti.fi/questions/219657e10b