Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin!

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Antti Kurola
Kuvaaja: Antti Kurola
"EA-SM 2015"

Etsimme suurta joukkoa vapaaehtoisia EA-SM -kilpailuihin ja nuorten kesäpäiville Turkuun 14.-17.6.2018. Tule toteuttamaan ainutlaatuista tapahtumaa!

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Opas Ensiapuryhmille on ilmestynyt. Jokainen osasto jossa on ensiapuryhmä saa yhden kirjan maksutta kevään aikana. Kirja on kaikkien saatavilla sähköisessä muodossa Ensaipuryhmien RedNet sivuilla Aineisto-osion alla, jonne pääset jos olet liittynyt ryhmään. Kirjaa voi jatkossa ostaa myös omakustannehitaa verkkokaupasta. Myynti alkaa myöhemmin keväällä.

Oletko alle 40 vuotias nainen ja Punaisen Ristin kokenut vapaaehtoinen? Haluatko lähteä 6.3.2018 Brysseliin edustamaan Punaisen Ristin vapaaehtoisia ja kertomaan englanniksi kokemuksistasi auttamisesta ja valmiudesta TED talk tapahtumaan? Tee englanninkielinen esittelyvideo itsestäsi ja kerro myös lyhyesti jokin tarina, jonka voisit kertoa myös matkalla. Lähetä videosta linkki niina.hirvonen(at)punainenristi.fi ja tuula.luoma(at)punainenristi.fi osoitteisiin 22.1.2018 mennessä.

Tapahtumat

28. - 29.4.2018
Sijainti:
Haapaniementie 10, 70100, Kuopio
5. - 6.5.2018
Sijainti:
Kauppiaskatu 12, 20100, Turku
26.5.2018 - 27.5.2018
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.