Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin! Lisätietoa ensiapuryhmistä saat tältä sivulta.

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Janne Körkkö
Kuvaaja: Janne Körkkö

Ensiapuryhmien kouluttajakoulutuksen sisältöosa järjestetään Nynäsissä Heinolassa 30.9.-2.10.2022. Haku koulutukseen on nyt auki. Lue koulutuksesta ja hakukriteereistä kurssin mainoksesta (liite).

Sisältöosan viimeinen hakupäivä on maanantai 15.8.2022. Hakulinkki: https://www.lyyti.fi/reg/Earjkk22

 

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Ensivastetoimintaan liittyviä valtakunnallisia koulutuksia järjestetään yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin, Suomen Meripelastusseuran ja Suomen Pelastusalan Keskusliiton sekä opintokeskus Siviksen kanssa seuraavasti:

Ensivastekouluttakoulutus 25.-28.8.2022

Ensivastekouluttajien täydennyskoulutus 26.-28.8.2022  

Ensiauttajien harjoitusviikonloppu 27.-28.8.2022  

Tervetuloa mukaan ensiaputoiminnan yhteistyöfoorumin tapaamiseen Teamsin välityksellä tiistaina 31.5.2022 klo 18-20!

Tapahtumat

12. - 21.5.2022
Sijainti:
Teams, 00000, Teams

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.