Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin!

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Ensivastetoimintaan liittyviä valtakunnallisia koulutuksia järjestetään yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin, Suomen Meripelastusseuran ja Suomen Pelastusalan Keskusliiton kanssa seuraavasti:

Ensivastekouluttakoulutus 11.-14.2.2021

Ensivastekouluttajien täydennyskoulutus 12.-14.2.2021

Ensiauttajien harjoitusviikonloppu 13.-14.2.2021

Markku Savolainen
Kuvaaja: Markku Savolainen

Ensiauttajien webinaarisarjan ensimmäinen webinaari oli tiistaina 20.10.2020. Webinaariin osallistui noin 450 ensivastetoiminnasta mukana olevia tai siitä kiinnostuneita aktiivisia ensiapuryhmäläisiä. Kiitos kaikille osallistujille!

Huumetyö alkoi Punaisessa Ristissä syyskuussa 2000. Toiminnan painopiste on siirtynyt ehkäisevästä työstä Varhaiseen Puuttumiseen, nimike vaihtunut päihdetyöksi, festareilla päivystysliivit vaihtuneet sinisistä punaisiksi ja päihdetyö toteutuu osana useita toimintamuotojamme. Päihdetyön koulutettuja toimintaan eri tavoin sitoutuneita vapaaehtoisia on jo yli 1 000 ja he kohtaavat noin 30 000 ihmistä vuosittain.

Tapahtumat

3.12.2020
Sijainti:
Teams, 00000, Teams
5.3.2021 - 7.3.2021
Sijainti:
Karjalantie 55, 18600, Heinola

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.