Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin! Lisätietoa ensiapuryhmistä saat tältä sivulta.

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Kati Laitila
Kuvaaja: Kati Laitila
"Yhteistyötä Ilosaarirokissa"

Vapaaehtoisten yhteistyöllä hyvä palvelukokonaisuus tapahtumien osallistujille

Tapahtuman osallistujan murheet voivat olla moninaisia. He ovat voineet loukata itsensä (ensiapu), tullut juotua liikaa (selviämispiste), outo olo päihteistä tai huoli kaverin päihteiden käytöstä (kiertävä päihdetyö), mietteitä seksistä tai seksuaalisuudesta (kiertävä seksuaaliterveystyö) tai vaikka isoja sydänsuruja (henkinen tuki). Punainen Risti pystyy tukemaan. Miten tämä toteutetaan?

Osastoille myönnetään Hyväpäivä-avustusta toiminnan, esimerkiksi ensiaputoiminnan, kehittämiseen. Hyväpäivä-avustusten ohjeet ja kaavakkeet löytyvät RedNetin Osastotoimistosta https://rednet.punainenristi.fi/hyvapaiva.

Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana

Tervetuloa mukaan ensiaputoiminnan koulutusiltaan Teamsin välityksellä:

Aiheina: Ensiapu- ja elvytysohjeiden päivittämisprosessi ja koronan vaikutukset ensiapupäivystyksiin

Aika: Tiistai 4.5.2021 klo 17-19

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/ea-ja_elvytysohjeiden_paivittaminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 3.5.2021.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.