Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin!

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Ensiapu- ja terveystoiminnan asiantuntiryhmän tehtävänä on toimia SPR:n asiantuntijaelimenä ensiapuun, ensihoitoon, terveyden edistämiseen, psykososiaaliseen tukeen ja terveysturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä, mukaan lukien niihin liittyvän sisällön kehittämisessä ja linjaamisessa.

Petteri Kivimäki
Kuvaaja: Petteri Kivimäki
"Yle Keski-Suomen haastateltavana kouluttaja Sari Reinikainen"

Osallistu viestinnän koulutukseen, jossa aiheena on median kanssa toimiminen. Punainen Risti näkyy mediassa ja toimintamme herättää median kiinnostusta, myös hälytystilanteissa.

Koulutuksessa käymme läpi ulkoisen viestinnän perusperiaatteita ja hyviä käytäntöjä, joista saat eväitä viestintätilanteisiin kentällä ja sosiaalisessa mediassa.

Koulutus on tarkoitettu osastojen vastuuvapaaehtoisille, jotka ovat median kanssa tekemisissä, esim. ryhmänjohtajille ja viestinnän vastaaville.

Joulu on toisille ihanaa aikaa, mutta voi olla monelle myös hyvin raskasta aikaa. Onneksi on myös auttavia ja päivystäviä kanavia. Tähän on koottu lista joulunakin auttavista tukipalveluista. Liitteenä on myös pdf-muotoinen lista ympäri vuoden toimivista monien eri alojen auttavista puhelimista ja chateista.

Muistathan, että ympäri vuoden voi hakea tukea, neuvontaa ja keskusteluapua myös Punaisen Ristin sivulta "Hae apua ja tukea".

 

A-klinikkasäätiö

Tapahtumat

5.3.2021 - 7.3.2021
Sijainti:
Karjalantie 55, 18600, Heinola

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.