Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin!

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin ensiapukilpailujen säännöt 2017

Tällä kyselyllä voit kertoa oman mielipiteesi uusittavista SPR ensiapukierlpailujen säännöistä. Linkki kyselyyn löytyy TÄSTÄ.  Kirjoita avoimeen kohtaan sen pykälän numero ja mieleisesi teksti, joita toivot muokattavaksi. Palautelinkki on auki 1.2.2017 asti. Sääntoehdotukset ovat liitteenä. Kiitos vastauksestasi!

Niina Hirvonen
Kuvaaja: Niina Hirvonen

Helsingissä järjestetään Suomi 100 juhlavuoden näyttävät avajaiset 31.12.2016 alkaen kello 12.00. Suurelta osin ilmaistapahtumina järjestettävät erilaiset tapahtumat keräävät Helsingin ydinkeskustaan runsaasti väkeä, tapahtumajärjestelyistä vastaava taho odottaa jopa yli 100 000 ihmistä paikalle.

Tapahtumasta lisätietoja saa internetsivulta http://suomifinland100.fi/avajaiset/

Tapahtumat

11. - 12.3.2017
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
18. - 19.3.2017
18. - 19.3.2017

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.