Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin!

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Niina Hirvonen
Kuvaaja: Niina Hirvonen

Tervetuloa maastopainotteiselle ryhmänjohtajakurssille 18.–23.9.2017 Taivalkoskelle!

 

Tavoite

Kurssilainen on saanut valmiuksia, varmuutta ja intoa johtaa vapaaehtoisia ensiapu-, henkisen tuen tai ensihuollon tehtävissä.

Kohderyhmä

Jussi Partanen
Kuvaaja: Jussi Partanen

Anna palautetta ja kerro toiveesi

Punainen Risti suunnitteli koko perheen KOMIA! Ensiavun suurleiriä elokuuksi 2017. Punaisen Ristin johto päätti peruuttaa leirin vähäisen ennakkoilmoittautumismäärän vuoksi. Anna palautetta leirin suunnittelusta ja kerro toiveesi tulevaisuudelle TÄMÄN linkin kautta. Näin pystymme jatkossa toteuttamaan entistä innostavampia ja tarpeeseen vastaavia tapahtumia.

 

Tulevia lasten ja nuorten leirejä

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.