Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin!

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Niina Hirvonen
Kuvaaja: Niina Hirvonen
"Lumikkia auttamassa Reddie Kids radalla"

Ensiavun Suomen mestaruudesta kisattiin 16.6.2018 aurinkoisessa Turussa.

Reddie Kidsit 

  1. Savo-Karjala, Tohmajärvi
  2. Satakunta, Huittisten osasto
  3. Varsinais-Suomi 2, Turun osasto

Nuoret

  1. Häme, Nokian osasto
  2. Varsinais-Suomi, Turun osasto
  3. Big-Pepa 2

Ensiauttajat

  1. Varsinais-Suomi 1, Turun osasto
  2. Helsinki-Uusimaa, Länsi-Helsingin osasto
  3. Varsinais-Suomi 2, Aurajoen osasto

Aikuiset

Ensiapupäivystyksiin on tehty uudet lomakkeet. Nyt ne on tilattavissa Punaisen Ristin verkkokaupasta osastotunnuksilla. Lomakkeet on tehty suomen ja ruotsin kielellä. Lomakkeet löytyvät myös RedNetistä ensiapuryhmien sivuilta päivystyksen alta, kun olet liittynyt ryhmään.

Uudet lomakkeet ovat:

Koulutus- ja kehittämispäivät järjestetään lauantaisin ja ne ovat koko päivän kestäviä tilaisuuksia. Tilaisuudet pidetään Kuopiossa 8.9, Joensuussa 15.9, Turussa 13.10, Kouvolassa 20.10 ja Seinäjoella 24.11. Tilaisuudessa esitellään, millaista terveyden edistämistä Suomen Punaisen Ristin terveyden edistämisen ohjelmassa tehdään: Terveyspisteet, päihdetyö ja hiv- ja seksuaaliterveystyö sekä koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisy. Koulutuksessa saa tietoa päihteistä ja seksuaaliterveydestä sekä taitoja arkaluonteisten asioiden puheeksi ottamiseen.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.