Ensiapuryhmät

Ensiapuryhmäläinen! Tervetuloa ensiapuryhmien omille sivuille. Ryhmään liittymällä saat RedNetin etusivullesi uusimmat valtakunnalliset uutiset ja tapahtumat.  Ryhmän aineistot ja materiaalit ovat nähtävissä vain jäsenille, jotka voivat myös keskustella suljetulla foorumilla. Kirjaudu sisään omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkillä kirjautuvia ei hyväksytä ryhmään sisälle.

Uusi vapaaehtoinen! Oletko kiinnostunut harjoittelusta ensiapuryhmässä ja ehkä kurssien jälkeen myös ensiapupäivystämisestä? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään ja kerromme lisää. Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan nettilomakkeella. Tervetuloa mukaan elintärkeän harrastuksen pariin!

Ensiapuryhmät piireittäin
Ilmoittaudu ensiapuryhmään nettilomakkeella Punaisen Ristin pääsivuilla (valitse: ensiapu- ja valmiustoiminta)

 

Uutiset

Pitkä odotus palkitaan. Liitteenä on uudistetut ensiapukilpailujen säännöt. Suurin muutos on se, että aikuisten ja nuorten kilpailuryhmien koko on viisi henkeä.

Piirimestaruuskilpailut 9.9.2017

Tervetuloa KOMIA! Ensiavun suurleirille. kauhavalla entisen lentosotakoulun tiloisa 3.-6.8.2017 järjesttettävä leiri on tarkoitetttu sinulle, olit sitten uusi tai kokenut ensiapuryhmäläinen. Mukaasi voit ottaa vaikka kaikki ystäväsi ja läheisesi, jotka haluavat oppia ensiapua ja kokea erilaisen Punasien Ristin leirin!

Lasten leirihinta halpeni

Tapahtumat

13. - 14.5.2017
Sijainti:
Kauppiaskatu 12, 20100, Turku
20. - 21.5.2017
Sijainti:
Ailakinkatu 5, 40100, Jyväskylä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.