Åbolands distrikt - Turunmaan piiri

Distriktsbyråns öppethållningstider: Måndag - torsdag 10 - 15, på fredagar stängt.
Puhelin: 
020 701 2500
Sähköposti: 
aboland@redcross.fi

 

Kom med!

 
Känner du dej hjälplös inför alla kriser och katastrofer i världen? Har de tragiska händelserna i Åboland berört dej?  Kom med i en global rörelse med mer än 17 miljoner frivilliga som gör en insats för sin medmänniska. Hitta ditt sätt att hjälpa!

Bli medlem

Röda Korsets medlemskap är ett lätt sätt att vara med och hjälpa och är ett ställningstagande för humanitära värderingar. Ju fler vi är desto bättre hörs vi!

Anmäl dig som frivillig

Kolla vilket sätt att hjälpa passar just dig och änmäl dig nu.

Bidra nu

Bli månadsgivare, eller ge ett bidrag.
 

Att hjälpa ger glädje!

 
 

Uutiset

Punaisen Ristin Turunmaan piiri haluaa osoittaa huomiota henkilölle tai yhteisölle, joka on aktiivisesti edistänyt yhdenvertaisuutta Turunmaalla. Tunnustus jaetaan rasisminvastaisen viikon aikana, joka oli tänä vuonna 20.-26. maaliskuuta.

Punaisen Ristin Turunmaan piiri jakaa vuosittain ystävänpäivän yhteydessä Vuoden ystäväteko -tunnustuksen toiset huomioivalle ja iloiselle henkilölle, jolla on lämmin, välittävä sydän ja aikaa kanssaihmisille.

Punaisen Ristin Turunmaan piiri haluaa osoittaa huomiota henkilölle tai yhteisölle, joka on aktiivisesti edistänyt yhdenvertaisuutta Turunmaalla. Tunnustus jaetaan rasisminvastaisen viikon 20.-26. maaliskuuta aikana.

Etsimme toimijaa, joka on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti työskennellyt sen eteen, että ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti, mikä edesauttaa sitä, että ihmiset tuntevat paremmin kuuluvansa mukaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Keskeistä on myös myönteisten asenteiden edistäminen ja avoin tosiasioihin perustuva keskustelu.

Tapahtumat

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.