Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

 

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti Tampereen osastolla on haave, että mahdollisimman moni kansalainen omaisi riittävät ensiaputaidot. Tähän tavoitteeseen päästäksemme vahvistamme työntekijäjoukkoamme hakemalla dynaamiseen tiimiimme

ENSIAPUKOORDINAATTORIA

Ensiapukoordinaattorin keskeinen tehtävä on toimia kouluttajana erilaisissa ensiapukoulutuksissa sekä ensiapupäivystystoiminnan ja osaston vapaaehtoisten tukeminen. Kaikki työntekijämme osallistuvat osaston arjen ja eri toimintojen mahdollistamiseen.

Tampereen osaston Nälkäpäiväkeräys on osaston suurin voimanponnistus. Tänä vuonna on kehitetty uusia ja erilaisia tapoja osallistua Nälkäpäiväkeräykseen. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon

Tule kerääjäksi

Kohtaamispaikka Tampuri on muuttanut Otavalankatu 12:sta helmikuun alussa. Muuttolaatikot on saatu purettua, toimintaa organisoitua ja ystävänpäiväkahvitkin jo juotu uudessa tilassa. 

Uudessa Tampurissa on kaksi kerrosta. Kohtaamispaikka Tampurin kahvila sekä myymälä sijaitsevat katutasossa. Toisessa kerroksessa on osaston koulutustilat sekä ryhmätiloja. Remontoiduissa vaaleansävyisissä tiloissa on mukava tavata ihmisiä ja kouluttautua esimerkiksi ensipukursseilla. 

Tapahtumat

12.12.2019
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
12.12.2019
Sijainti:
Kalkun kehätie 4, 33300, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.