Myrskylä-Mörskom

Sijainti:
-, 07600, Myrskylä-Mörskom
Puhelin: 
+358456752676
Sähköposti: 
sprmyrskyla@gmail.com

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Puheenjohtaja Nina Kyyhkynen

Varapuheenjohtaja Mervi Seppänen

Sihteeri Riikka Taskinen

Uutiset

SPR
Kuvaaja: SPR

SPR Myrskylän osasto laajentaa ystävätoimintaa.

Aiemmin ystävätoiminnassa ollaan oltu lähinnä vanhemman väen tukena, mm. Kultaisen Iän- kerhon muodossa. Lisäksi näin korona aikaan ystävätoiminta on voinut olla myös asiointiapua. Näistä toimintamuodoista kumpaakaan ei unohdeta, vaan lisäämme sitä ja siihen me tarvitsemme sinua VAPAAEHTOINEN.

Nina Kyyhkynen
Kuvaaja: Nina Kyyhkynen
"12kpl prepaid-liittymiä lahjoituksena DNA:lta."

DNA tukee Ukrainaa. Puhelut ovat olleet maksuttomia DNA:n liittymistä Ukrainaan 24.2 alkaen. Ja DNA roaming-käyttö, eli puhelut, tekstiviestit ja netin käyttö Ukrainassa jätetään laskuttamatta. Maksuttomuus koskee prepaid- ja postpaid liittymistä tehtyjä puheluita ja viestejä. Osastomme sai käyttöömme 12 kpl prepaid-liittymiä, joilla hätämajoituksessa olevat ihmiset voivat pitää yhteyttä lähimmäisiinsä Ukrainassa ❤️ Kiitos DNA! #dna #tukiukrainalle #sprmyrskylänosasto #prepaid

Outi Sirviö
Kuvaaja: Outi Sirviö
"SPR Myrskylän osaston puheenjohtaja Nina Kyyhkynen ja sihteeri Riikka Taskinen vastailemassa kuntalaisten kysymyksiin."

KESKUSTELUTILAISUUS

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset