Lounais-Espoo

Melissa Saravirta
Kuvaaja: Melissa Saravirta
"Lounais-Espoon osaston vapaaehtoisia"
Sijainti:
Merivalkama 8D, 02320, Espoo
Sähköposti: 
lounais-espoo@punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan osastomme toimintaan! 

Join our activities!

Punainen Risti on toiminut Suomessa 140 vuotta. Solferinon taistelukentiltä kesäkuussa 1859 on kuljettu pitkä matka. Auttamisen aate on säilyttänyt asemansa pian 155 vuotta.

Inhimillisyys on kaiken toiminnan perusta ja se viitoittaa tietämme.

Tervetuloa Lounais-Espoon osastoon! Finnish Red Cross Lounais-Espoo chapter welcomes you to join us! 

Kiinnostako sinua vapaaehtoistyö Punaisessa Ristissä ja osastossamme? Tule mukaan toimintaan, liity ryhmiin tai toimi yksilönä, auta oman erityisosaamisesi saralla. Are you interested in Red Cross activities? Do you have special skills you would like to use?

Toimimme Suur-Espoonlahden alueella: Eestinlaakso, Espoonlahti, Iivisniemi, Kaitaa, Kivenlahti, Latokaski, Laurinlahti, Nöykkiö, Saunalahti, Soukka, Suomenoja ja Suvisaaristo. Our area is Greater Espoonlahti.

Lähetä sähköpostia, soita tai käy tapahtumissa. Send an email, call or take part in events. Osaston toimitila Valpuri sijaitsee Kivenlahdessa, Merivalkama 8 D, sisään kävelykatu Merenkäynnin puolelta.

Lisätietoja: nanna.katavisto@kolumbus.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! You are warmly welcome! Ystävällisin terveisin, best wishes Osaston hallitus, the Board

Uutiset

Maaria Kuitunen
Kuvaaja: Maaria Kuitunen

Helsingin ja Uudenmaan piiri tarjoaa HOK-Elannon tuella ensiapukoulutusta kaikille kasiluokkalaisille. Se on tärkeää, koska nuoret viettävät entistä enemmän aikaa pois kotoaan, ja vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuu ja tapahtuu usein. Ensiapu on elämäntaito, eikä sen harjoittelua voi aloittaa liian aikaisin. 

Lue Yhteishyvän juttu paperilehdestä sivulta 106 tai verkkolehdestä

Osaston kevätkokous vietiin läpi hyvässä hengessä Annika Kaarnalehdon toimiessa puheenjohtajana. Toimintakertomus ja tilinpäätös hyväksyttiin, joten perinteisten asioiden äärellä oltiin.Kokouksen jälkeen markkinoitiin muutamia tulevia tapahtumia. Punaisen Ristin päivänä 8.5. houkuttelemme jäseniä ja yleisöä Soukan palvelukeskukseen. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa, muun muassa Aiuttajakursseja, Punaisen Ristin infoja, toiminnan esittelyä, arpajaiset ja kahvila. Syksyn suuri teema on valtakunnallinen Pisara-valmiusharjoitus.

Kymmenet kerääjät olivat mukana Espoonlahdessa. Keskuspaikkana toimi Pikkulaivan ostoskeskus, josta kerääjät lähtivät eri suuntiin.
Syysmyrsky ei haitannut onneksi keräystä, vaikka välillä ryöpsähti rankkasadekuuroja.
Perinteiseen tapaan monet koulut olivat mukana.
Uutena lahjoitusvaihtoehtona toimi MobilePay, jonka info löytyi keräyslippaista.
Osaston tulos selviää myöhemmin.
Lämmin kiitos kerääjille ja avustajille. Osastomme keräysprimusmotor, keräysjohtaja Thea Nieminen johti taasjoukkoja ja uurasti keräyksen organisoinnissa. Suurkiitos, Thea.

Tapahtumat

26.9.2019 - 28.9.2019
Sijainti:
Ulappakatu 2, 02320, Espoo
23.11.2019 - 7.12.2019
Sijainti:
Merivalkama 8 D, 02320, Espoo

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.