Lounais-Espoo

Kari Kangas
Kuvaaja: Kari Kangas
"Ensiapuryhmäläisiä aloittamassa harjoitusta"
Sijainti:
Merivalkama 8D, 02320, Espoo
Sähköposti: 
lounais-espoo@punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan osastomme toimintaan! 

Join our activities!

Punainen Risti on toiminut Suomessa vuodesta 1877. Solferinon taistelukentiltä kesäkuussa 1859 on kuljettu pitkä matka. Auttamisen aate on säilyttänyt asemansa.

Inhimillisyys on kaiken toiminnan perusta ja se viitoittaa tietämme.

Tervetuloa Lounais-Espoon osastoon! Finnish Red Cross Lounais-Espoo chapter welcomes you to join us! 

Kiinnostako sinua vapaaehtoistyö Punaisessa Ristissä ja osastossamme? Tule mukaan toimintaan, liity ryhmiin tai toimi yksilönä, auta oman erityisosaamisesi saralla. Are you interested in Red Cross activities? Do you have special skills you would like to use?

Toimimme Suur-Espoonlahden alueella: Eestinlaakso, Espoonlahti, Iivisniemi, Kaitaa, Kivenlahti, Latokaski, Laurinlahti, Nöykkiö, Saunalahti, Soukka, Suomenoja ja Suvisaaristo. Our area is Greater Espoonlahti.

Lähetä sähköpostia, soita tai käy tapahtumissa. Send an email, call or take part in events. Osaston toimitila Valpuri sijaitsee Kivenlahdessa, Merivalkama 8 D, sisään kävelykatu Merenkäynnin puolelta.

Lisätietoja: lounais-espoo@punainenristi.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! You are warmly welcome! Ystävällisin terveisin, best wishes Osaston hallitus, the Board

Uutiset

Hyvät jäsenemme ja toiminnasta kiinnostuneet,

Tulevana viikonloppuna Punaisen Ristin joukot kokoontuvat Joensuuhun. On joka kolmas vuosi toteutuvan Yleiskokouksen aika. Tärkeitä päätöksiä tehdään Toimintalinjauksesta 2024-26, se ohjaa toimintaamme.

Kokouksessa tehdään myös monia valintoja. Järejstön puheenjohtajana jatkanee Elli Aaltonen, hän saa tuekseen asiantuntevan hallituksen. Kokouksessa valitaan myös valtuusto.

Tärkeä osa kokousta ovat erilaiset kohtaamiset. Yleiskokous on vapaaehtoisten paikka tavata toisiaan, vaihtaa ajatuksia ja saada uusia ideoita.

Suomen Punainen Risti auttaa pääkaupunkiseudulla Ukrainasta tulevia. Meillä on satoja vapaaehtoisia eri tehtävissä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Kiitos avustasi!

 

Laulatko, soitatko? Haluatko antaa aikaasi Soukan veteraanitalossa toimivassa kerhossamme?

Aina silloin tällöin kerhossa lauletaan ja musisoidaan, mutta vetäjä puuttuu.

Jo se riittää, että musiikkia olisi vaikkapa kerran keväällä ja syksyllä. Palkkaa emme maksa, mutta tarjolla on hyvää seuraa ja päiväkahvit.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kerhon vetäjään, Helka Ljungbergiin, 0503252728

Tervetuloa mukaan, lämpimin kiitoksin

Nanna Katavisto

Puheenjohtaja

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.