Lounais-Espoo

Kari Kangas
Kuvaaja: Kari Kangas
"Ensiapuryhmäläisiä aloittamassa harjoitusta"
Sijainti:
Merivalkama 8D, 02320, Espoo
Sähköposti: 
lounais-espoo@punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan osastomme toimintaan! 

Join our activities!

Punainen Risti on toiminut Suomessa vuodesta 1877. Solferinon taistelukentiltä kesäkuussa 1859 on kuljettu pitkä matka. Auttamisen aate on säilyttänyt asemansa.

Inhimillisyys on kaiken toiminnan perusta ja se viitoittaa tietämme.

Tervetuloa Lounais-Espoon osastoon! Finnish Red Cross Lounais-Espoo chapter welcomes you to join us! 

Kiinnostako sinua vapaaehtoistyö Punaisessa Ristissä ja osastossamme? Tule mukaan toimintaan, liity ryhmiin tai toimi yksilönä, auta oman erityisosaamisesi saralla. Are you interested in Red Cross activities? Do you have special skills you would like to use?

Toimimme Suur-Espoonlahden alueella: Eestinlaakso, Espoonlahti, Iivisniemi, Kaitaa, Kivenlahti, Latokaski, Laurinlahti, Nöykkiö, Saunalahti, Soukka, Suomenoja ja Suvisaaristo. Our area is Greater Espoonlahti.

Lähetä sähköpostia, soita tai käy tapahtumissa. Send an email, call or take part in events. Osaston toimitila Valpuri sijaitsee Kivenlahdessa, Merivalkama 8 D, sisään kävelykatu Merenkäynnin puolelta.

Lisätietoja: lounais-espoo@punainenristi.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! You are warmly welcome! Ystävällisin terveisin, best wishes Osaston hallitus, the Board

Uutiset

Hei kaikki, toukokuun ensimmäisellä viikolla vietämme perinteistä viikkoa. Nyt valitettavasti korona estää kaikki tapahtumat.
Espoon koronarokotuksia on toteutettu helmikuun alusta ja vapaaehtoisemme ovat apuna. Työ on saanut paljon kiitosta.Toimimme Isossa Omenassa ja Metro Areenalla. Apumme jatkuu toukokuun loppuun.
Pidimme maaliskuussa vuosisadan nopeimman kevätkokouksen. Teamsissa kokous kesti 18 minuuttia! Puheenjohtaja toimi Kalle Kivimaa. Vuosi 2020 saatiin kirjoihin ja kansiin ja hallitus sai vastuuvapauden.
Hauskaa vappua ja iloista kevättä!

Hei!

Nanna Katavisto
Puheenjohtaja
nanna.katavisto@kolumbus.fi

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.