KOMIA

Tulethan ainutlaatuiselle ensiavun suurleirille! Leiri järjestetään 3.-6.8.2017 Kauhavalla.

Ota mukaasi ystäväsi, läheisesi ja perheesi. Opit hätäensiavun, jos et ennestään osaa ensiapua. Jos olet kokenut konkari, saat harjoitella huippuseurassa.

Nuorille on oma alaleiri. Lapset voivat osallistua leiriin huoltajan kanssa. Halutessaan nuoret ja lapset voivat käydä Powerparkissa leirin aikana. 

Leirillä tehdään Suomen ennätys, jos ei peräti Guinnessin ennätystä. Olethan mukana ennätyksen tekemisessä!

ELÄMYSPAJOJA                ENNÄTYSJAHTI                 JUHLIA                 KIITORATAA                LEIRIELÄMYKSIÄ                    YSTÄVIÄ           TEEMAVAELLUS         HARJOITUKSIA

Taustaa

KOMIA! on 600 hengen valtakunnallinen ensiapuleiri. Leiri juhlistaa 60-vuotista ensiapuryhmätoimintaa. Leirin tavoitteena on innostaa toiminnassa mukana olevia, heidän perheitään ja uusia ihmisiä harjoittelemaan ensiapua ja kuulumaan ensiapuryhmien kautta Punaisen Ristin auttamisvalmiuteen. 

 Leiriohjelmasta

Leirin ohjelma koostuu teemapajoista, suurista ensiapuharjoituksista, juhlista, 24h elvytyksestä ja muusta hauskasta ohjelmasta. Leiri on päihteetön. Uusille, ensiauttajille, ruotsinkielisille, nuorille, ensiapupäivystäjille ja ryhmänjohtajille on omia teemapajoja. Ohjelmaa tuottavat leirin aikuiset osallistujat. Vastuutehtäviin rekrytoidaan vapaaehtoisia, työntekijöitä ja delegaatteja.

Keitä leirille?

Leirille otetaan mukaan kaikenikäiset ensiavusta kiinnostuneet.

  • Alle kouluikäiset ovat koko leirin ajan huoltajansa seurassa ja vastuulla.
  • Alakouluikäisille toteutetaan päiväleirinä toimiva Reddie Park.
  • Nuorille on oma leiri KOMIA!:n sisällä.
  • Uusille nuorille ja aikuisille toimijoille pyritään tarjoamaan hätä EA–kurssi osana leiriohjelmaa.
  • Leirille ei ole suunniteltu erillistä ohjelmaa liikuntarajoitteisille.

Majoittuminen ja ruokailut

KOMIA! –leirillä majoittaudutaan joko suuressa lentokonehallissa teltoissa, patjoilla lattialla,  ulkopuolella omissa asuntovaunuissa, asuntoautoissa tai teltoissa. 0-14-vuotiaat leiriytyvät huoltajansa kanssa. Ruokailut järjestyvät entisessä Lentosotakoulun ruokalassa ja maastossa.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu kattaa hallimajoituksen, ruokailut ja koko leiriohjelman. Sen sijaan Powerparkiin on erillinen pääsymaksu.

  • Aikuiset: 110 euroa /osallistuja
  • Alle 4-vuotiaat 20 euroa
  • 4-12 -vuotiaat 60 euroa

Ilmoittaudu ennen 16.7.2017!

 

Uutiset

Ari Anderssin
Kuvaaja: Ari Anderssin

Nyt kannattaa ilmoittaa lapsia KOMIA-leirille! Alle neljävuotiaiden leirihinta on 20 euroa ja 4-12 -vuotiaiden lasten leirihinta on 60 euroa. Hinta kattaa ruokailut, majoituksen ja koko leiriohjelman lukuunottamatta PowerParkin sisäänpääsymaksua. Lasten mukana tulee olla täysi-ikäinen huoltaja. Alakouluikäisten Reddie Park -päiväleirille on 60 lapsen kiintiö. Samoin yläkouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten leirille (13-20 -vuotiaat) on 60 hengen kiintiö. Ilmoittaudu pian!

Ilmoittautumista jatkettiin heinäkuuhun!

Niina Hirvonen
Kuvaaja: Niina Hirvonen

KOMIA! Ensiavun suurleirin TÄHTITEHTÄVIIN haku on auennut! Tähtivapaaehtoisena pääset leirille maksutta. Täytä hakemus ja hae sinua kiinnostavaan tehtävään!

Oletko hyvä suunnittelemaan, organisoimaan ja toimimaan paineenkin alla? Oletko täyttänyt 18 vuotta? Onko sinulla hyvät ihmissuhdetaidot? Jos vastasit KYLLÄ edellä mainittuihin kysymyksiin ja olet kiinnostunut hyödyntämään osaamistasi ja saamaan roppa kaupalla uusia kokemuksia toimimalla KOMIA! Ensiavun suurleirillä tähtitehtävässä, täytä hakulomake TÄSTÄ.

Altti Näsi
Kuvaaja: Altti Näsi

Ole nopea ja ilmoittaudu saman tien KOMIA! Ensiavun suurleirille TÄSTÄ. Nuorten leirille otetaan vain 60 osallistujaa, samoin Reddie Parkissa on kiintiö.

Tapahtumat

3. - 6.8.2017
Sijainti:
Loppusuora 22, 62200, Kauhava

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.