Klaukkala-Lepsämä

Sijainti:
-, 01800, Klaukkala
Puhelin: 
+35845 233 5230
Sähköposti: 
klaukkalalepsama.spr@gmail.com / mervi.aalto@gmail.com

 

SPR Klaukkala-Lepsämän osaston ensiapuryhmä harjoittelee parillisten viikkojen tiistaisin yhdessä Nurmijärven osaston EA-ryhmän kanssa Omppulinnassa Nurmijärvellä (osoite Rajamäentie 9 C). Yleensä kuljemme Klaukkalasta Nurmijärvelle kimppakyydein.

Klaukkala-Lepsämän osaston toimintaan kuuluu aktiivisesti toimiva Veripalvelu.

ENSIAPUPÄIVYSTYS TIEDUSTELUT: Klaukkalan ja Nurmijärven alueen ensiapupäivystyksiä voi kysellä SPR Nurmijärven osastosta: Tuija Mörsky, puh. 040-2533911, tai sähköpostilla: spr.nurmijarviea@gmail.com

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit osastomme toiminnasta!

Uutiset

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Ismo Uusitalo
Kuvaaja: Ismo Uusitalo
"kurssilaiset rastilla"

Vahva alku kansainvälisellä ystäväryhmällä

1.9.2015 starttasi kansainvälinen ystäväryhmä SPR Klaukkalan-Lepsämän osastossa. 31.8-1.9.2015 järjestetyssä Tulijan ystävänä ja tukena - koulutuksessa oli paikalla 46 uutta innokasta ystävää. Kouluttajina toimivat Hanna Holm sekä Emilia Fagerlund. Ryhmä lähtee toimimaan Kongosta saapuvien pakolaisten kanssa jo heti samalla viikolla. Ensimmäinen kohtaaminen on 4.9.2015 järjestettävällä tervetuliais-aterialla, jossa menu on "Wali na kuka"

Ismo Uusitalo
Kuvaaja: Ismo Uusitalo
"Ystävätoiminnan kurssi"

SPR Klaukkala- Lepsämä piti 8.4.2015 Ystäväkoulutus-illan Kalukkalan jäähallilla.

Kouluttajana toimi Outi Mustonen

Paikalle saapui 8 Ystävätoiminnasta kiinnostunutta, kurssi oli antoisa ja osallistujat aktiivisia. Uuteen paikkaankin päästiin samalla tutustumaan

Ryhmän on tarkoitus käynistää nuorten ystävätoiminta jo kevään kuluessa, muutakin ystävätoimintaa käynnistetään tarvittaessa ja mahdiollisuuksien niin salliessa.

Seuraava ryhmäilta 22.4.2015 klo 18.30 - aiheena ystävätoiminnan lisäksi paikantaminen.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.