Ensiavun kouluttajat

Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu

Koulutusmateriaalia ja ajankohtaista tietoa ensiavun ja terveystiedon kouluttajille

 

Tervetuloa Ensiavun kouluttajat -sivustolle. Sivusto toimii sekä tiedotuskanavana että materiaalipankkina. Näillä sivuilla oleva materiaali on tarkoitettu ensiavun ja terveystiedon kouluttajien tueksi ensiapukursseilla.

Toivomme, että annat palautetta ja kehittämisideoita sivustosta ja materiaalista, jotta pystymme tukemaan sinua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitat koulutussuunnittelija Anna Berglundin parhaiten sähköpostitse (etunimi.sukunimi@punainenristi.fi). 

Voit jättää risuja ja ruusuja myös palautelomakkeemme kautta: https://www.lyyti.fi/questions/cb455f8b96

Tiedotamme Uutiset-osiossa ajankohtaisista tiedotteista ja uusimmista sekä päivitetyistä ohjeista. Olisi suositeltavaa, että kävisit viikottain katsomassa sivuston uutiset.

Uutiset

Punaisen Ristin Palvelupiste (Kristiinankatu 10, 20100 Turku) sulkeutuu 1.9. alkaen taloyhtiön saneeraustyön vuoksi. Elokuun loppuun saakka Palvelupiste palvelee normaalisti (ma-pe klo 10-16).

Jatkossa tuotteita ja todistuksia saa ostaa koulutuspisteestämme (Yliopistonkatu 24 A, 2. krs. 20100 Turku). Varmista myyntipisteen aukioloajat verkkosivuiltamme www.ensiapukoulutus.fi.

Punainen Risti Ensiapu ja Suomen Ensiapukouluttajat ry jatkavat yhteiselle Next Level -kiertueella.

Kiertue kiertää kahdella paikkakunnalla syksyn 2018 aikana. Kaikki ETK-, HEK- ja LEK-kouluttajat ovat lämpimästi tervetulleita iltoihin Helsinkiin ja Kuopioon.

ETK-kiertue järjestetään Helsingissä Punaisen Ristin koulutustiloissa (Hietaniemenkatu 7 B, 5 krs) 3.10.2018 klo 18 – 20 ja Kuopiossa 12.11.2018 (paikka ilmoitetaan lähempänä).

Auttaminen liikenneonnettomuudessa -kouluttajakoulutus on Suomen Punaisen Ristin suunnittelemaa ja toteuttamaa, liikenneopettajille tarkoitettua lisäkoulutusta.

 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.