Ensiavun kouluttajat / Utbildare i första hjälpen

P.Piili
Kuvaaja: P.Piili
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana

Koulutusmateriaalia ja ajankohtaista tietoa ensiavun ja terveystiedon kouluttajille

 

Tervetuloa Ensiavun kouluttajat -sivustolle. Sivusto toimii sekä tiedotuskanavana että materiaalipankkina. Näillä sivuilla oleva materiaali on tarkoitettu ensiavun ja terveystiedon kouluttajien tueksi ensiapukursseilla.

Toivomme, että annat palautetta ja kehittämisideoita sivustosta ja materiaalista, jotta pystymme tukemaan sinua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitat koulutussuunnittelija Anna Berglundin parhaiten sähköpostitse (etunimi.sukunimi@punainenristi.fi). 

Voit jättää risuja ja ruusuja myös palautelomakkeemme kautta: https://www.lyyti.fi/questions/cb455f8b96

Tiedotamme Uutiset-osiossa ajankohtaisista tiedotteista ja uusimmista sekä päivitetyistä ohjeista. Olisi suositeltavaa, että kävisit viikottain katsomassa sivuston uutiset.

Uutiset

Tuntematon (Pixabay)
Kuvaaja: Tuntematon (Pixabay)

Kutsumme teidät kaikki ensiavun kouluttajat kuulolle 17.5.2018 klo 17-18.30. ETK-kollegamme Taija Martikainen on lupautunut luennoimaan meille aiheesta: Trafi-koulutukset ensiavun kouluttajan näkökulmasta.

RedNetin teknisissä ongelmissa (esim. sivustolle kirjautuminen, tunnusten lukkiutuminen yms) keskustoimistolla teitä, ensiavun kouluttajia auttaa jatkossa (3.4.2018 alkaen) Siina Laurinsilta.

Hänet tavoittaa sähköpostilla siina.laurinsilta@redcross.fi ja puh. 040 825 1884.

Johanna Sorvari on siirtynyt uusiin tehtäviin.

Rednetin Ensiavun kouluttajat -sivustolle on luotu uusi otsikko Asiantuntijat, jonka alta löydät jatkossa vierailevien luennoitsijoiden esitykset ja muut materiaalit: https://rednet.punainenristi.fi/node/49743

Vierailevien asiantuntijoiden luennot on tarkoitettu ensiavun kouluttajien lisä- ja täydennyskoulutukseksi.

Tapahtumat

8.5.2018
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 5 krs., 00100, Helsinki

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.