Ensiavun kouluttajat / Utbildare i första hjälpen

P.Piili
Kuvaaja: P.Piili
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana

Koulutusmateriaalia ja ajankohtaista tietoa ensiavun ja terveytiedon kouluttajille

 

Tervetuloa Ensiavun kouluttajat -sivustolle. Sivusto toimii sekä tiedotuskanavana että materiaalipankkina. Näillä sivuilla oleva materiaali on tarkoitettu ensiavun ja terveystiedon kouluttajien tueksi ensiapukursseilla.

Toivomme, että annat palautetta ja kehittämisideoita sivustosta ja materiaalista, jotta pystymme tukemaan sinua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitat koulutussuunnittelijat Riikka Andin ja Anna Berglundin parhaiten sähköpostitse (etunimi.sukunimi@punainenristi.fi). 

Voit jättää risuja ja ruusuja myös palautelomakkeemme kautta: https://www.lyyti.fi/questions/cb455f8b96

Tiedotamme uutiset osiossa ajankohtaisista tiedotteista ja uusimmista sekä päivitetyistä ohjeista. Olisi suositeltavaa, että kävisit viikottain katsomassa sivuston uutiset tai tilaisit sähköpostiisi ilmoituksen sivuston tapahtumista. 

 

 

 

 

 

Uutiset

Voit lähettää meille palautetta tai kysy lisää – sinua askarruttava asia voi mietityttää muitakin!

Toivomme, että löydät jatkossa helpommin ja nopeammin vastauksia SPR:n ensiapukursseihin ja ensiavun kouluttamiseen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Olemme päivittäneet käytänteitä, englanninkieliset liitteet kurssitodistuksiin voit tilata jatkossa Punainen Risti Ensiapu Oy:n koulutussuunnittelijoilta Riikka And (riikka.and@punainenristi.fi) ja Anna Berglund (anna.berglund@punainenristi.fi).

Ohjetta kouluttajille ensiapukurssien tilastoinnista on myös tältä osin päivitetty.

Kehitämme jatkossa aktiivisesti Rednetin Ensiavun kouluttajat -sivustoa. Ilmoitamme uutisissa tärkeimmistä uusista ensiapuohjeista, koulutusta ohjaavista asiakirjoista ja tiedotteista.

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja ajatuksia sivuston sekä koulutusten kehittämiseksi. Voit olla suoraan yhteydessä Punainen Risti Ensiapu Oy:n koulutussuunnittelijoihin: Riikka And, p. 0400 737 370 (riikka.and@punainenristi.fi) ja Anna Berglund, p. 040 548 3922  (anna.berglund@punainenristi.fi)

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.