Ensiavun kouluttajat / Utbildare i första hjälpen

P.Piili
Kuvaaja: P.Piili
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana

Koulutusmateriaalia ensiavun ja terveytiedon kouluttajille

Näillä sivuilla oleva materiaali on tarkoitettu ensiavun ja terveystiedon kouluttajien tueksi ensiapukursseilla. Sivuille on kerättynä materiaalia, joiden ulkoasu on yhtenevä ja sisältö ajankohtainen. Toivomuksena on, että ilmoittaisitte mahdollisista ideoista, puutteista tai virheistä, jotta materiaali pysyy ajan tasaisena. Ilmoituksia ottaa vastaan Päivi Piili tai Niko Kylmäoja  (etunimi.sukunimi@punainenristi.fi).                                                                                                      Uutiset osiossa tiedotetaan, kun materiaaleihin lisätty uusia ohjeita ja myös jos ohjeistuksiin on tullut muutoksia yms.

 

 

 

 

 

Uutiset

Ensiapukouluttajakoulutuksen tiimi lomailee heinäkuun ja palaa takaisin työpaikalle elokuun alkupuolella.

Toivotamme kaikille aurinkoisia kesäpäiviä!

Kohtaan muuta materiaalia koulutuksen tueksi on lisätty seitsemän kuvallista ensiapuohjetta venäjänkielisinä. mm. tajuttoman ensiapu, painelu-puhalluselvytykset, peruselvytys ja tukehtumassa olevan ensiapu. Ohjeet ovat samansisältöiset kuin muillakin kielillä.

Tänne kouluttajien sivuille ja opi ensiapua sivuille on lisätty 12 lyhyttä ensiapuvideota. Näitä voi käyttää kursseilla lyhyinä kertauksina tai introina. 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.