Ensiavun kouluttajat / Utbildare i första hjälpen

P.Piili
Kuvaaja: P.Piili
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana
Samuli Raappana
Kuvaaja: Samuli Raappana

Koulutusmateriaalia ensiavun ja terveytiedon kouluttajille

Näillä sivuilla oleva materiaali on tarkoitettu ensiavun ja terveystiedon kouluttajien tueksi ensiapukursseilla. Sivuille on kerättynä materiaalia, joiden ulkoasu on yhtenevä ja sisältö ajankohtainen. Toivomuksena on, että ilmoittaisitte mahdollisista ideoista, puutteista tai virheistä, jotta materiaali pysyy ajan tasaisena. Ilmoituksia ottaa vastaan Päivi Piili tai Niko Kylmäoja  (etunimi.sukunimi@punainenristi.fi).                                                                                                      Uutiset osiossa tiedotetaan, kun materiaaleihin lisätty uusia ohjeita ja myös jos ohjeistuksiin on tullut muutoksia yms.

 

 

 

 

 

Uutiset

Tänne kouluttajien sivuille ja opi ensiapua sivuille on lisätty 12 lyhyttä ensiapuvideota. Näitä voi käyttää kursseilla lyhyinä kertauksina tai introina. 

Päivi Piili
Kuvaaja: Päivi Piili
"Kiristysside ,CAT ® "

Muuta materiaalia koulutuksen tueksi osioon lisätty kuvallinen ohje kiristyssiteen asettamisesta (kiristyssiteen käyttöhän opetetaan vain erityisryhmille) sekä niskaa tukevasta käännöstä.   Materiaaleihin on lisätty myös päivitetyt kuvalliset ohjeet mm. peruselvytys, painelu-puhalluselvytys, ei hereillä oleva ja hengitystietuke. Askel askeleelta ohjeet tullaan päivittämään mahdollisimman pian!

Hätäensiaputaitojen arviointilomakkeet on tarkistettu ja uudistettu uusien ensiapuohjeiden mukaisiksi. Lomakkeita voidaan käyttää ensiapukurssien harjoitusten yhteydessä ensiaputaitojen ja toimintajärjestyksen osaamisen testaamiseen.

Tapahtumat

5.5.2017
Sijainti:
Honkiniementie 150, 63700, ÄHTÄRI
3. - 6.8.2017
Sijainti:
Loppusuora 22, 62200, Kauhava

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.