Ensiavun kouluttajat

Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu
Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu

 

Koulutusmateriaalia ja ajankohtaista tietoa ensiavun ja terveystiedon kouluttajille

 

Tervetuloa Ensiavun kouluttajat -sivustolle. Sivusto toimii sekä tiedotuskanavana että materiaalipankkina. Näillä sivuilla oleva materiaali on tarkoitettu ensiavun ja terveystiedon kouluttajien tueksi ensiapukursseilla.

Toivomme, että annat palautetta ja kehittämisideoita sivustosta ja materiaalista, jotta pystymme tukemaan sinua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitat koulutussuunnittelija Anna Berglundin parhaiten sähköpostitse (etunimi.sukunimi@punainenristi.fi). 

Voit jättää risuja ja ruusuja myös palautelomakkeemme kautta: https://www.lyyti.fi/questions/cb455f8b96

Tiedotamme Uutiset-osiossa ajankohtaisista tiedotteista ja uusimmista sekä päivitetyistä ohjeista. Olisi suositeltavaa, että kävisit viikottain katsomassa sivuston uutiset.

 

Suomen Punaisen Ristin 19. Ensiapu- ja ensihoitosymposium järjestetään 7.-8. helmikuuta 2019 Helsingissä, hotelli Scandic Park Visionissa

Tapaturmien ja sairauskohtausten ohella erilaiset muut uhkaavat tilanteet lisääntyvät yhteiskunnassa ja koskettavat niin yksilöä kuin yhteisöjä. Miltä varautuminen näyttäytyy kansalaisten näkövinkkelistä? Miten viranomaiset ja muut eri tahot varautuvat radikalisoitumiseen ja muihin uhkiin? Entä, miten suuronnettomuustilanteessa toimitaan ensiavun antajana tai ammattilaisena?

Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita aina varautumisesta ja ensiavun uusista suuntauksista interaktiivisiin sessioihin. Symposiumohjelman lisäksi tarjolla on monipuolinen näyttely, mistä saat myös vinkkejä ensiavun kouluttamiseen. Osassa näyttelyosastoissa on osallistavaa oheistoimintaa, jossa osallistujat saavat haastaa itseään ja osaamistaan. Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi on tarkoitettu kaikille ensiavusta ja ensihoidosta kiinnostuneille. Luennoitsijat ovat alansa huippuja ja luvassa tänä vuonna myös poikkitieteellistä näkökulmaa aiheisiin. 

Hotelli Scandic Park sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 46 00260 Helsinki. 
Osallistumismaksu: Symposiumin hinta on 410 euroa ja nopealle varaajalle 370 € 31.12.2018 asti. Hinta sisältää symposiumin luennot, aamiaisen, lounaat ja kahvit kumpanakin symposiumpäivänä sekä muut materiaalit. Valitessasi laskun, lähetetään se kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta. Maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä lukien. Viivästyskorko on 7 prosenttia. 
Peruutukset: Ilmoittautuminen on sitova. 31.12.2018 mennessä peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan käsittelykulut, jotka ovat 60 euron suuruiset. 1.1.2019-15.1.2019 peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % symposiumin hinnasta, ja 15.1.2019 jälkeen symposiumin koko hinta. Mikäli osallistujan nimi vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa järjestäjälle viipymättä. Mahdolliset peruuttamiset ja nimen vaihdokset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla: anna.veirto@redcross.fi(linkki lähettää sähköpostin).
Majoitus: Majoituksen varaamisesta vastaa jokainen osallistuja itse. 
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan symposiumiin seuraavasta linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/19_Ensiapu_ja_ensihoitosymposiumi_9427.
Lisätiedot: Lisätietoja saat sähköpostiosoitteesta anna.veirto@redcross.fi
 

Uutiset

Liikenneturva
Kuvaaja: Liikenneturva
Pysy pystyssä perjantaina – pikkujouluajan liukas keli lisää kaatumisriskiä!

Myrkytystietokeskus palvelee uudessa ilmaisnumerossa 0800 147 111

Myrkytystietokeskus vastaa ympäri vuorokauden äkillisten myrkytysten ehkäisyyn ja hoitoon liittyviin kysymyksiin. Puheluihin vastaavat toksikologiaan perehtyneet erityiskoulutetut farmaseutit. HUSin ylläpitämä Myrkytystietokeskus palvelee koko maata ja antaa neuvontaa yleisölle sekä terveydenhuollon ammattilaisille.

Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu

Avasimme tänään kevään 2019 täydennyskoulutuspäivien ilmoittautumislinkit. Käy katsomassa päivämäärät sekä paikkakunnat ja varaa ajoissa itsellesi paikka täydennyskoulutukseen! 

Löydät täydennyskoulutuksen kurssikalenterin osoitteesta: https://www.punainenristi.fi/opi-ensiapua/kouluttajille/ensiavun-ja-terveystiedon-kouluttajan-taydennyskoulutus

Olet lämpimästi tervetullut päivittämään osaamisesi! 

Tapahtumat

7.2.2019 - 8.2.2019
Sijainti:
Mannerheimintie 46, 00260, Helsinki