Päivystysten tilausjärjestelmä

Päivystysten tilausjärjestelmän kautta tilaajan on joustava tilata ja vahvistaa päivystys ja sen oheispalvelut, sekä osaston sujuva hallita päivystyksen hallinnointi.
Tilausjärjestelmän sisällä tapahtuu prosessi tarjouspyynnön tekemisestä laskutustietojen keräämiseen ja palautteiden antamiseen asti. Tilaukset ohjautuvat tapahtumapaikan postinumeron mukaan lähimpään ensiapuryhmään. Järjestelmä sisältää tilauslomakkeen ja tarjouspohjan, joista muodostuu sopimus. Järjestelmä toimii Hupsiksessa. Sen kautta kertyy helposti myös kaikki päivystysten tilastot.

Järjestelmä ohjaa tilaukset suoraan osastoille päivystäville ensiapuryhmille silloin, kun ensiapuryhmä on ilmoittanut Hupsiksessa vastaanottavansa sen kautta päivystyspyyntöjä.
Poikkeuksena monitapahtuma t
ilaukset: Jos tilauksessa on useita tapahtumia yhden piirin alueella, ohjautuvat pyynnöt piiriin päivystystiimille ja valtakunnallisissa monipaikkaisissa päivystyksissä tilaukset ohjautuvat Helsingin ja Uudenmaan piiriin. Nämä vastaanottajatahot jakavat päivystykset yhä osastoille, mutta näin tilaaja asioi vain yhden tahon kanssa.

Markkinoikaa laajasti näitä sivuja: https://www.punainenristi.fi/paivystykset ja https://www.rodakorset.fi/jourer
Sivuilta löytyy tilausjärjestelmän linkki.
Liitteissä bannerit, johon voi ko sivun linkittää. Niitä voi hyödyntää esim. sähköpostin allekirjoituksissa.
Liitteenä myös raporttipohja.

 

Onhan teidän ensiapuryhmä liittynyt tilausjärjestelmään?

  • Haluatteko, että kaikki alueenne päivystystilaukset ohjautuvat osastoonne?
  • Haluatteko, että saatte Hupsis-järjestelmästä koko vuoden tilastot kätevästi?
  • Haluatteko helpotusta päivystysten hallinnolliseen hallintaan?

Liittyminen tapahtuu Hupsiksessa laittamalla täppä kohtaan "Otamme vastaan tilauspyyntöjä järjestelmän kautta".
Paina vasemmasta yläkulmasta ”Muokkaa” ja löydät sivun alareunasta kohdan: ”Ota vastaan tarjouspyyntöjä hupsiksen kautta” ja täppää ko kohta. On hyvä samalla tarkistaa, että Hupsiksessa on oikeat yhteyshenkilöt.

Tästä pääset katsomaan tallenteen (50 min), jossa kerrotaan järjestelmän käytöstä.

Jokaisen ensiapuryhmän tulisi liittyä tilausjärjestelmään. Suoraan ryhmälle tulevat päivystykset kannattaa syöttää jatkossakin Hupsikseen, jotta tilastot saa Hupsiksesta.