Varsinais-Suomen piiri

Tommi Virtanen
Kohti Turun yleiskokousta 7.-8.6.2014
Sirpa Lehtimäki
Anne Vähätalo
Alanah Torralba / IFRC
Sirpa Lehtimäki
Sirpa Lehtimäki
Tervetuloa Varsinais-Suomen piirin sivuille!
Puhelin: 
+358207012400 (Huom. Puheluhinnat ovat lankapuhelimesta 020-numeroihin 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min (alv 24%) ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu ja 17,17 snt/min.)
Sähköposti: 
varsinais-suomi@punainenristi.fi
Pitkä kuvaus: 

Sivuiltamme löydät eri toimintojemme yhteystiedot, ajankohtaiset uutiset sekä kurssitarjonnan.
Olemme myös facebookissa, löydät fanisivumme nimellä Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen Piiri

Palvelupisteen yhteystiedot ja aukioloajat löydät klikkaamalla tästä.

Piiritoimiston henkilökunnan yhteystiedot löytyvät kun klikkaat tästä.

Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminta Varsinais-Suomessa toteutuu alueen osastojen toiminnassa. Löydät Varsinais-Suomen osastot klikkaamalla tästä.

 

<

Uutiset

Sirpa Lehtimäki

Nälkäpäivä järjestettiin 34. kerran, ja se onnistui Varsinais-Suomessa hyvin. Kaikki Varsinais-Suomen 53 osastoa olivat mukana Nälkäpäivässä, ja ne organisoivat sekä lipaskeräyksen että monia erilaisia keräystempauksia eri puolilla maakuntaa. Tapahtumissa myytiin Nälkäpäivän hyväksi mm. hernekeittoa, ohravelliä sekä nälkäpäiväleipää.  

Varsinaissuomalaisten halu auttaa on vahva, vaikka maan taloudellinen tilanne ei olekaan hyvä. Arvio Varsinais-Suomen piirin alueen keräystuloksesta on sama kuin viime vuonna, noin 120 000 euroa. Lopullinen keräystulos varmistuu myöhemmin.

Jaana Paasonen

Nälkäpäivä-keräyksen viimeisenä päivänä lauantaina Punaisen Ristin kerääjät olivat erittäin aktiivisesti liikkeellä. Osastojen lipaskerääjät olivat eri paikkakunnilla kauppojen edustoilla ja erilaisissa tapahtumissa. Nälkäpäiväleipä ja hernekeitto tekivät kauppansa, ja samalla kartutettiin SPR:n Katastrofirahaston varoja. Useilla osastoilla oli myynnissä Leipomo Salosen leipoma nälkäpäiväleipä. Leivän hinta on 2 euroa, ja jokaisesta leivästä tilitetään suoraan 1,23 euroa suoraan Katastrofirahastoon. 

Minna Rautanen

Perjantaina Nälkäpäiväkeräys jatkui aktiivisena eri puolilla Varsinais-Suomea. Upean aurinkoinen ja lämmin sää helli niin kerääjiä kuin lahjoittajiakin.

Kaikki Varsinais-Suomen osastot ovat mukana Nälkäpäiväkeräyksessä. Osastojen vapaaehtoiset tarjoavat joka puolella maakuntaa helpon mahdollisuuden tulla mukaan osaksi Punaisen Ristin auttamisen ketjua. 

Mukaan ehtii vielä - tervetuloa kerääjäksi tai lahjoittajaksi!

Tapahtumat

16. - 23.9.2014
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 5krs, 20100, Turku
24.9.2014
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 20100, Turku
25.9.2014 - 26.9.2014
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.