Salo

Sijainti:
Paasionkatu 6, 24100, Salo

Salon osasto:

Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminta tarjoaa kaikille mukana oleville                           mielekkään tavan auttaa lähimmäistä hädän tai kriisin yllättäessä.                      Riittävien ensiaputaitojen harjoittelu on arvokasta osaamista.

Tule mukaan osastomme aktiiviksi sellaisena kuin olet. Me opastamme ja                      koulutamme sinut tarvittaessa. Salon osasto tarjoaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja kehittävään vapaaehtoistoimintaan.

Ensiaputoiminta ja -koulutus, terveyspiste, virikkeellinen ystäväpiiri, Reddie Kids -kerho ja henkisen tuen ryhmä ovat keskeinen osa tämän päivän                  toimintaamme. Tällä hetkellä Salon osastolla on runsaat 500 jäsentä.

Soita tai laita sähköpostia. Osasto sijaitsee Paasionkatu 6:ssa.

Osaston yhteystiedot                                                                    

Uutiset

Salon osasto on kesällä esittelemässä toimintaansa ns. kotiseutupäivillä. Lauantaina 12. heinäkuuta olimme Kiskossa ja sunnuntaina 13.7. Suomusjärvellä. Elokuussa osasto on mukana vielä Muurlassa pidettävässä tapahtumassa. Tilaisuuksissa kävijöillä on mahdollisuus mm. maksuttomaan verenpaineen mittaukseen.

SPR Salon osaston ystävätoiminta täytti 40 vuotta ja juhlat pidettiin 5.4. kaupungintalolla. Paikalle oli saapunut runsaasti väkeä ja ilta sujuikin mukavasti kiitospuheiden ja muun ohjelman merkeissä. Salon osasto haluaa kiittää lämpimästi kaikkia ystävävätoiminnassa mukana olevia aktiiveja pyyteettömästä ja arvokkaasta vapaaehtoistoiminnasta.

Jarkko Mikkonen, SPR

Saimme kerättyä peräti 4466,94 euroa Filippiinien hirmumyrskyn tuhoalueelle, kertoo Salon osaston keräysjohtaja Kalevi Johansson tyytyväisenä. Tämä osoittaa, että vaikeinakin aikoina salolaisilla riittää halua auttaa. Kahdeksan päivän aikana suoritettu lipaskeräys Salon kauppakeskuksissa ei olisi onnistunut ilman vapaaehtoisia kerääjiä. Salon osasto kiittääkin taas lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.