Nuorten vuositapaaminen 2014 - hakua jatkettu

15. - 16.3.2014
TERVETULOA Punaisen Ristin Nuorten ensimmäiseen vuositapaamiseen. Valtakunnallinen nuorisotoimikunta ja Österbottens svenska distrikt toivottavat kaikki sydämellisesti tervetulleeksi Nuorten vuositapaamiseen Mustasaareen 15.–16.3.2014! Nuorten vuositapaaminen on ensisijaisesti tarkoitettu 13–29 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, mutta yläikärajaa ei ole. Kannustamme myös monikulttuurisuustoimintaan osallistuvia tai muutoin rasisminvastaisesta teemasta kiinnostuneita nuoria ja nuorenmielisiä osallistumaan vuositapaamiseen.
Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
"Nuoria nuorten vuosikokouksessa 2012"
Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
"Rasisminvastainen flasmob"
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
50 euroa (+ matkakulut 40€ saakka), ei-jäsenille 80 euroa
Järjestäjä: 
Valtakunnallinen nuorisotoimikunta ja Österbottens svenska distrikt

KUTSU NUORTEN VUOSITAPAAMISEEN

Hakua jatkettu 23.2.2014 saakka

 

15.–16.3.2014 Hotelli Vallonia, Mustasaari

Valtakunnallinen nuorisotoimikunta toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi ensimmäiseen Punaisen Ristin Nuorten vuositapaamiseen Mustasaareen!

Vuositapaamisen teemana on rasisminvastaisuus, ja viikonlopun aikana on luvassa muun muassa toisiin tutustumista, keskustelua ja kokemusten vaihtoa rasismista ja siitä, miten toimia rasismia kohdatessa, uudistuneeseen rasisminvastaiseen kampanjaan tutustumista, roolipelausta, kiinnostavia vierailijoita sekä tietysti rentoa yhdessäoloa.

Eero, Minttu, Danielle, Jenna, Sami, Joonatan, Noora ja Anna

Valtakunnallinen nuorisotoimikunta

 

Majoitus, tapaamisen käytännön järjestelyt ja aikataulut

Nuorten vuositapaaminen järjestetään Best Western Hotelli Valloniassa (Keskustie 3, Mustasaari http://www.vallonia.fi/) ja läheisellä Mustasaaren aikuisopistolla (http://vuxeninstitutet.korsholm.fi/etusivu), jotka sijaitsevat Mustasaaren kunnassa neljän kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Kokouksen majoitus on järjestetty Hotelli Valloniassa, jossa myös osa ohjelmasta pidetään. Majoitus tapahtuu kahden - neljän hengen huoneissa. Pääosin vuositapaamisohjelma järjestetään Mustasaaren aikuisopistolla, noin 500 metrin kävelymatkan päässä Hotelli Valloniasta.

Vuositapaaminen alkaa lauantaina 15.3.2014 ilmoittautumisella klo 10:00–12:15 ja lounaalla, joka on tarjolla klo 11:15–12.30 Hotelli Valloniassa. Vuositapaaminen alkaa virallisesti Mustasaaren aikuisopiston auditoriossa lauantaina klo 13:00. Tapaaminen päättyy sunnuntaina 16.3.2014 klo 13:00, jonka jälkeen on tarjolla lounasta Hotelli Valloniassa. 

Piirit hoitavat osallistujien matkajärjestelyt koordinoidusti. Keskustoimiston vapaaehtois- ja nuorisoyksikkö korvaa osallistujien matkakulut halvinta julkista kulkuneuvoa käyttäen, siltä osin kuin kulut ylittävät 40 euroa/osallistuja.

Vuositapaamisen osallistujamaksu on 50 euroa. Osallistumismaksu sisältää ruokailut, ohjelman ja majoituksen lauantaista sunnun­­tai­hin. Osaston kanssa kannattaa neuvotella mahdollisesta osallistumismaksujen korvaamisesta. Ei-jäsenille osallistumismaksu on 80 euroa ja he maksavat omat matkakulunsa kokonaisuudessaan. Hotelli Valloniasta on mahdollista varata majoitus myös perjantaista lauantaihin. Tällöin kahden hengen huoneen hinta on 101 euroa/2hh + 32 euroa/lisävuode. Keskustoimisto laskuttaa osallistumismaksun jälkikäteen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen.

Piirien nuorisotyön­tekijöiden osallistumismaksu on 50 euroa ja he maksavat omat matkakulunsa kokonaisuudess­aan. 

Ilmoittautumiset

Viimeinen ilmoittautumispäivä oman piirin nuorisotyöntekijälle on 23.2.2014. Piirin nuorisotyöntekijä huolehtii, että osallistujat ilmoitetaan viimeistään 25.2. keskustoimistoon digium-linkillä, joka lähetetään piireille. Ilmoittautumista varten piirin työntekijän tarvitsee tietää osallistujan nimi, syntymäaika, erityisruokavaliot, sähköposti, puhelinnumero ja laskutusosoite. Ilmoita piirin työntekijälle myös, jos olisit halukas esittelemään oman osastosi rasisminvastaista kampanjaa viikonlopun aikana työpajassa.

4.3.2014 jälkeen tulevien peruutusten osalta laskutamme osallistumismaksun, ellei peruuttajalla ole osoittaa lääkärintodistusta poissaolon syystä.

Tapahtuma on päihteetön ja esteetön

Muistathan, että Punaisen Ristin nuorisotapahtumat, kuten nuorten vuositapaaminen, ovat päihteettömiä.

Nuorten vuositapaaminen on esteetön.Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on liikkumiseen liittyviä erityistarpeita tai esimerkiksi avustaja mukana.

Lisätietoa Nuorten vuositapaamisesta Rednetistä ja Facebookista

Lisätietoja nuorten vuositapaamisesta saa tapaamisen lähetessä RedNetin ”Nuorten vuositapaaminen 2014” -tapahtuman sivuilta ja Facebookin Finnish Red Cross Youth -sivulta.

Tule mukaan näyttämään, että Punaisen Ristin Nuoret uskaltavat nousta rasismia vastaan ja rakentaa yhdessä yhdenvertaisempaa tulevaisuutta.

Tapaamisiin Mustasaaressa maaliskuussa,

 

Eero Rämö                                                

puheenjohtaja                                            

Valtakunnallinen nuorisotoimikunta