Osaston viestintämateriaalit

 

Täältä löydät apua Sydäntalvi-tapahtuman mainostamiseen, vieraiden kutsumiseen ja vapaaehtoisten rekrytointiin. Jos osastosi hakee tapahtuman kustannuksiin LähiTapiolan tukea, valitse vaihtoehto, jossa on sponsorilogo mukana.

Huomio! Kopioi pohjat omalle koneellesi ennen kuin alat työstää niitä.

Kutsu: Pohja, jonka Word- tekstiosaa pääsee muokkaamaan ja jonka voi lähettää sähköpostin liitteenä tai tulostaa. Kutsuvaihtoehtoja on kaksi: kaksipuolinen A5 ja A4, joka taitellaan A5-kokoon.

Seinämainos: A4-pohja, jonka alaosaan osasto voi kirjoittaa oman viestinsä. Voitte käyttää samaa mainospohjaa myös vapaaehtoisten "täsmärekrytointiin", tekstimalli liitteenä.

Tulostettava pikkuesite vapaaehtoisten rekrytointiin: ks. taittelumalli yllä olevasta kuvasta. Esitteessä on kenttä osaston yhteystietotarraa varten.

Lehti-ilmoitus-malli. Toimi näin: Varaa ilmoitustila paikallislehdestä. Selvitä ilmoituksen mitat (leveys mm x korkeus mm), viimeinen jättöpäivä ja sähköpostiosoite, johon ilmoitustiedosto lähetetään. Laadi haluamasi teksti. Selvitä, osallistuuko LähiTapiola tapahtumaan eli liitetäänkö sen logo ilmoitukseen.

Lähetä nämä tiedot vähintään 2 viikkoa ennen ilmoituksen jättöpäivää keskustoimistoon osoitteeseen aineistot@punainenristi.fi. Aineistotuotanto laatii painovalmiin ilmoituksen ja lähettää sen suoraan paikallislehteen. Lisätietoja ja neuvoja: carita.lehtniemi@punainenristi.fi