Jyväskylä

Petteri Kivimäki
Kuva: Petteri Kivimäki
Sijainti:
Matarankatu 6 (2.krs), 40100, Jyväskylä
Sähköposti: 
jyvaskyla@punainenristi.fi
Huomioi tämä!
Nämä ovat Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston kotisivut ja yhteystiedot. Osasto järjestää vapaaehtositoimintaa alueellaan.
 
Jyväskylässä (Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä) sijaitsee myös Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimisto. Toimiston henkilökunta mm. järjestää Punaisen Ristin ensiapukursseja yleisölle, myy Punaisen Ristin tuotteita (ensiaputuotteita ja -kirjoja, kortteja, adresseja ym.), toimittaa kurssitodistuksia ensiapuopettajille ja järjestää koulutusta sekä tukea alueensa osastojen vapaaehtoisille. Jyväskylän aluetoimiston kotisivut ja yhteystiedot löytyvät täältä Kiitos!

 

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston toimintamuotoja ovat ensiapuryhmä-, keräys-, nuoriso-, sosiaalipalvelu-, tiedotus- ja valmiustoiminta.  Toimintaa ohjaa osaston hallitus.  

Jyväskylän kaupungissa toimivat myös Punaisen Ristin Campuksen, Korpilahden, KuokkalanPalokan ja Tikkakosken osastot.

Jyväskylän osasto kuuluu Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin.

Jyväskylän osaston jäsenmäärä on 1233 henkeä (31.12.2013).

    

Uutiset

Tero Hintsa

Jyväskylässä tutustuttiin 9.10.2014 YLEn ja Punaisen Ristin valtakunnalliseen Lupa välittää –kampanjaan Matarassa järjestetyssä infotilaisuudessa. YLE haastaa koululaiset ja opiskelijat yllättämään yksinäiset seniorit toiminnallisilla tempauksilla. Toiminnan lisäksi kampanja näkyy kansalaisille laajasti televisiossa, radiossa ja verkossa 23.11.-24.12. Kaikki suomalaiset voivat 23.11. alkaen antaa netissä oman välittämislupauksensa.

Teija Matalamäki

”Iloa ja mielen hyvinvointia vapaaehtoistoiminnasta kaiken ikää” tapahtuma järjestettiin Jyväskylässä 2.10.2014 Paviljongissa. Tapahtumassa oli 120 osallistujaa.

Suomen Punaisen Ristin yleiskokous järjestettiin Turussa 7.-8.6.2014. Yleiskokous päätti koko järjestön tavoitteista seuraaville kolmelle vuodelle sekä valitsi järjestön uudet luottamushenkilöt. Kaikilla Suomen Punaisen Ristin jäsenillä oli läsnäolo-oikeus yleiskokouksessa. Osallistujia kokoukouksessa oli yhteensä noin 1300 henkeä.

Tapahtumat

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.