Jyväskylä

Sijainti:
Matarankatu 6 (2.krs), 40100, Jyväskylä
Sähköposti: 
jyvaskyla@punainenristi.fi
Huomioi tämä!
Nämä ovat Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston kotisivut ja yhteystiedot. Osasto järjestää vapaaehtositoimintaa alueellaan.
 
Jyväskylässä (Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä) sijaitsee myös Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimisto. Toimiston henkilökunta mm. järjestää Punaisen Ristin ensiapukursseja yleisölle, myy Punaisen Ristin tuotteita (ensiaputuotteita ja -kirjoja, kortteja, adresseja ym.), toimittaa kurssitodistuksia ensiapuopettajille ja järjestää koulutusta sekä tukea alueensa osastojen vapaaehtoisille. Jyväskylän aluetoimiston kotisivut ja yhteystiedot löytyvät täältä Kiitos!

 

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston toimintamuotoja ovat ensiapuryhmä-, keräys-, nuoriso-, sosiaalipalvelu-, tiedotus- ja valmiustoiminta.  Toimintaa ohjaa osaston hallitus.  

Jyväskylän kaupungissa toimivat myös Punaisen Ristin Campuksen, Korpilahden, KuokkalanPalokan ja Tikkakosken osastot.

Jyväskylän osasto kuuluu Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin.

Jyväskylän osaston jäsenmäärä on 1233 henkeä (31.12.2013).

    

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin yleiskokous järjestettiin Turussa 7.-8.6.2014. Yleiskokous päätti koko järjestön tavoitteista seuraaville kolmelle vuodelle sekä valitsi järjestön uudet luottamushenkilöt. Kaikilla Suomen Punaisen Ristin jäsenillä oli läsnäolo-oikeus yleiskokouksessa. Osallistujia kokoukouksessa oli yhteensä noin 1300 henkeä.

Punaisen Ristin kuva-arkisto

Suomen Punaisen Ristin kansainväliset avustustyöntekijät ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat lisäksi hankkineet vankan työkokemuksen kotimaassaan. SPR:n kansainvälisen avun henkilöreservissä on noin 1000 henkilöä.

Suomen Punaisen Ristin kansainvälinen apu rahoitetaan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston, Ulkoasiainministeriön sekä Euroopan unionin ja Euroopan komission humanitaarisen avun toimiston ECHO:n varoista. Myös yritykset tukevat Suomen Punaisen Ristin kansainvälistä avustustoimintaa.

 Erja Salmela

Länsi-Suomen piirin ensiapukilpailut käytiin 4.5.2014  Lapualla. Kilpailun järjestivät Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri sekä Lapuan osasto. Ensiapukilpailuissa on lavastettu aidon näköisiä tilanteita onnettomuuksista ja muista ensiapua vaativista tilanteista. Kilpailuissa joukkueiden toiminta arvioitiin ja pisteytettiin.

Tapahtumat

18.9.2014 - 20.9.2014
Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä
9.10.2014 - 11.10.2014
Sijainti:
Matarankatu 6, 40100, JYVÄSKYLÄ
10.11.2014

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.